Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

6.2.2012

Synttärisankari!

Meillä on kotona tänään synttärisankari! Miedän perheen ilopilleri, energisyyden huipentuma, välillä niin ärsyttävä kaikessa ihanuudessaan, meille niin kovin rakas urpo musta WILMA TÄNÄÄN 2 -vuotta!!!

Wilmaa onnittelee Hanna, Ate, Lassi, Tuukka, Hiski, Nismo, Nemo, Jästi, Joda ja Joe oikein hurjan kovasti :) !

On se vaan erityinen tapaus..Aten sanoja lainatakseni "ei niitä kahtatoista enempää tusinaan mahdu :D " . Kaikessa hölmöydessään se on meille niin kovin tärkeä perheenjäsen, jonka terveys huolettaa meitä välillä enemmän, välillä vähemmän. Ainut toiveemme on että jos vielä ainakin vuosi, jotta voimme toivoa vuoden päästä taas uutta tervettä vuotta :). Toivon todella että se on luonamme pitkään!

Kaikki kuvat : Ate Kolulahti

Harvinaista - sehän on ihan paikallaan!


..sillä viime kesän helteistä huolimatta meno näytti yleensä tältä..


Onneksi Wilma menee mihin tahansa Hiskin perässä ja tämän harjoituksen kannalta se oli hyvä asia:

Meidän on tarkoitus aloittaa käymään koirien uimahallissa, joskos saataisiin hieman tota tyyliä hiottua ;)

..kyllä sitä toisinaan malttaa myös poseerata! Parhaan ystävän kanssa tietty!


Syksymmällä viime vuonna meno ei ainakaan yhtään hiljentynyt, tietenkään:


..ilo oli myös nähdä SUURI muutos koirassa syksyn myötä, tässä kuvassa Wilma on ollut meillä 10 kk. Sillä on hieno turkki ja massaakin jo :).


Oppi se tottelemaankin, edes vähäsen :D


..vaikka Wilma jaksaa aina myös yllättää kurittomuudellaan..tässä me juostaan esineruudussa peräkanaa mikä ei ehkä ole homman idea..


..mutta katsokaa miten söpö se osaa myös olla !


PALJON ONNEA RAKAS URPO MUSTA!!!!
----------------------------------------------------------------------------------

Kiitos pakaksten ollaan elelty aikamoista hiljaiseloa...onneksi tänä aamuna siihen tuli muutos! Hoffit kestää melkein mitä vaan keliä, mutta itseä alkaa paleltaa..perjantaina juoksutin niitä pellolla ja metsässä naureskellen - miten voikaan juokseminen olla niin hauskaa?? Nismo ja Nemo ovat keskittyneet uusiin temppuihin ja tokoon ihan sisätiloissa. Myös rallytokon VOIttaja kyltit pääsivät käsittelyyn :) . Kun vaan päästäisiin sinne toko-kokeeseen ensin!

Viikonloppuna oli kyllä kiva taas vaihteeksi vaan olla ja lämmitellä takkatulen ääressä, katsella telkkaria ja viettää aikaa niin rakkaan perheen kanssa :). Aten kanssa katsoimme uhkaavasti täyttyvää kalenteria..se tarkoittaa sitä että kevät tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti