Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

7.2.2013

Polskimassa

Ensiksi meidän sankarille vielä :

PALJON PALJON ONNEA RAKAS MUSTA - Wilma, alias QUU eilen 3 -vuotta!!!
*pysy musta "pieni" terveenä pitkään"

Juhlapäivän kunniaksi oltiin ostettu koirakakku - hyvin oli maistunut. Tässä rakkaan Aten ottama kuvatodiste :


----------------------------------------

Iita oli eilen ekaa kertaa koirauimalassa. Liivit niskaan ja suihkun kautta altaaseen! Turre, Pimu ja Rosmo olivat myös uimassa. Kuvia ei tullut napsittua kun vesi roiskui ihan kiitettävästi. Uittaja oli mukana ja se oli hyvä. Iita pisti hanttiin itse altaaseen menoa mutta kun lähti uimaan niin ui hyvällä taktiikalla ja terveen näköisesti. Yritin laskeskella kuinka monta kertaa ui koko ison altaan ympäri ja päästä päähän mutta en pysynyt laskuissa - monen monta kertaa :D . Tehokasta liikuntaa se näytti olevan!

Olen niin ylpeä sen käytöksestä. Räyhääviä koiria, vieraita ihmisiä ja ihan uusi paikka...ei mitään ongelmia! Kulki ilman hihnaakin alueella/kuivatuksessa yms eikä tarvinnut yhtään jännittää yhtään mitään. Niin hieno tyttö!

Nismo ja Nemo katsoivat syyttävästi kun tulin myöhään kotiin ja heidän kanssa ei oltu tehty mitään?! Tai sitten ehkä mä kuvittelin ;)...

Ate alkoi opastamaan mua käsipainotreenissä - joskos tulisi käsiin voimaa? Ei haittaisi ollenkaan.

Kohta se alkaa - LOMA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti