Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

29.8.2012

Tottelevaisia koiria

NuPun kenttä oli maanantaina täynnä tottelevaisia koiria kun kasauduttiin möllitokon merkeissä paikalle - tuomarina Elina S. ja liikkurina Taina - kiitos!

Nemo osallistui nakkiluokkaan ihan kuten perheemme nuorikko Iitakin. Iita ja Ate hoisivat homman mallikkaasti ja Iitan seuraaminen, jäävät ja hyppy olivat oikein mahtavia!!! Hyvä rakkaat :) !

Tässä Nemon liikkeet ja pojot..nakkiluokassa maksimipisteet on 160 pistettä, liikkeiden välillä ja aikana saa hillitysti palkata ja paikallaolo vain 1 min hihnanmitan päässä koirasta.

Luoksepäästävyys  - 10
Nousi peffa ylös kentästä mutta hillitty tervehdys tuomaria kohtaan

Paikallaolo - 9,5
Hyvä Nemo! Sen maltti on yleensä luokkaa 2 sekuntia ja sitten voikin tarjota jo jotain muuta.

Seuraaminen (otettiin vapaana, sai valita) - 7
Paikkansa se pitää ja ottaa perusasennot mutta on kaukana ja poikittaa...enkä ole jaksanut korjata koskaan kun ei ole menossa kokeisiin :)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 7
Sai käyttää käsiapua ja pysähtyä ja näin me tehtiin - valmsiteleva osuus samanlaista poikittamista :D

Luoksetulo - 9
Jäi hyvin, lähti käskystä aivan miljoonaa tulemaan mutta jäi eteen seisomaan ja siirtyi ihan ok perusasentoon.

Seisominen seuraamisen yhteydessä - 9
Hyvin toimi "kotitottis" tähän..tuli mukana ja kun sanoin odota niin siihen jäi :)

Estehyppy - 9
Lähti käskystä ja jäi seisomaan mutta mun palatessa viereen peffa valahti tonttiin ennen aikojaan.

Kokonaisvaikutelma - 9
Kuulemma oikein iloinen ja kiva koira jolla on hirmuisen hauskaa! Tottahan se on, Nemo antaa iloisuutensa ja energiansa kaikkeen tekemiseen 110 %

Kokonaispisteet 138,5  ja iloisimman koirakon/ohjaajan palkinto :) . HYVÄ NEMO!

....sitten alkoi satamaan ja ajattelin että kermaperse Nismo on sitä mieltä varmasti että hän ei tee yhtään mitään, ainakaan hyvässä viretilassa kun sataa....päätin kokeilla kuitenkin ja ajattelin että mennään sitten iloisen palkkauksen kanssa jos ei mutuen. ALO luokka ihan tokosäännöin, tässä Nismon pojot :

Luoksepäästävyys - 10
Nousi?! Nousi seisomaan ja meni takaisin istumaan häntä heiluen..

Paikallaolo - 7
Elina oli meille armelias, mutta Nismo oli myös sitkeä! Vettä tuli kuin saavista kaataen niin A. se meni maahan ja B. se ei lähtenyt sieltä mihinkään!!! Istumaan se kyllä nousi loppuvaiheessa ja mulkoili mua sen näköisenä että "etkö sä todellakaan urpo nää että täällä sataa?!" . Sai hirmuiset palkkaukset kun kuitenkin pysyi eikä häipynyt sateensuojaan.

Seuraaminen kytkettynä  - 9,5
Sekunnin murto-osaksi meni nenä maahan, mutten tuttua, iloista ja energistä tirehtöörimarssia!

Seuraaminen vapaana - 9,5
Hidas perusasento, muutoin oikein komea suoritus, käännökset oli hyviä ja viretila erinomainen!

Liikkeestä maahan - 9
Tähän kaikki tuuletukset!!!! Meidän ikuinen kompastuskivi meni niin hienosti ja vielä märkään maahan! Oujee,oujee!!!

Luoksetulo - 7
Possulainen varasti kun liikkuri sanoi "käsky" ! Vauhti erinomainen, loppuperusasento (mihin tulee ilman edessä istumista suoraan) oli vino

Liikkeestä seis - 9
Tähänkin megatuuletukset! Meidän toinen kompastuskivi ollut aina ja sinne jäi seisomaan!

Estehyppy -8
Lähti käskystä, jäi seisomaan ja sitten mä tyhmä katsoin koiraan...joka tulkitsi sen vääränä asentona ja meni istumaan ennen aikojaan.

Kokonaisvaikutelma -9
Palautteena liikkeiden loppuasentojen herkkyys ja mun pienet pakkoliikkeet. Nismo oli oikein energinen ja tempperamenttinen pieni koira! Ja hei - ei yhtään haukkua!!!!

Kokonaispisteet : 170 (eli ykkönen) !

Mä oon ihan fiilareissa tästä :) ! Treenit ovat tuottaneet tulosta ja ollaan menty eteenpäin ja koepaikkakin saatiin virallisiin!

Mun pienet tottelevaiset :) ! Kiitos rakas kannustuksesta!
--------------------------------------------

Eikä ne ilonaiheet siihen loppuneet nimittäin tällä vkolla tuli kirje ulkomailta - Hiskin valioitumisen vahvistus!!

Paljon paljon onnea vielä meidän valiolle ; C.I.E Hofmarien Fooling Around - Hiski

Ei sanat riitä kertomaan miten onnellinen olen rakkaan Aten ja rakkaan Hiskin puolesta. Ootte te niin hienoja!

--------------------------------------------

Iita kaunisteli itselleen vkonloppuna ROP-pentu ja KP "titteleiden" verran ja sai erinomaisen arvostelun sekä käyttäytyi oikein mallikelpoisesti. Hyvä Iita pentunen ja onnea rakas vielä :) !

--------------------------------------------

Muutoin me ollaan koitettu tottua töihinpaluuseen, treenattu kotosalla ja muualla tokoa ja rallya ja agiliideltykin vähäsen, unohtamatta lenkkeilyä ja haaveita siitä että kunpa olisi edelleen loma...Syksy hiipii hiljalleen ja ainut hyvä puoli siinä on että ampiaiset ja ronkahyttyset (juu, ne isot ja pitkäjalkaiset) vetäytyvät pois näkyviltä. Toki täytyy myöntää että syksyiset aamut tuoksee hyvälle ja kunhan ei sada koko aikaa niin kaikki hyvin.

Onnea vielä Katille ja Maijalle agiuran korkkauksesta hienoilla tuloksilla ja kiitos että olen saanut jakaa ilon kanssanne!

Takaisin papereiden kimppuun ja illalla tottelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti