Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

13.11.2012

Nytkö jo??

Aina käy samalla tavalla...Atekin eilen kysyi että onko ne rallyn SM-kisat kenties jo nyt sunnuntaina? Minä kysyin että kuinka niin ja vastaus oli; ajattelin vaan kun aloit treenaamaan ;) .

Eli tosiaan hupsista heijjaa ja aika kävi taas vähiin....höh...mutta treenasin sentään eilen! Nismon kanssa vaikeita juttuja kuten seis ja täyskäännös vsempaan seis - on niin topakkana paikasta että kääntyy peppu maata viistäen ja rallyssa se ei saisi käännöksissä laskea tai tulee -10 pistettä siltä kyltiltä. Atelta hyvä vinkki sivulta eteentuloon ja toimi Nismolle. Potkua oli pienessä rakkaassa ja haukkuminenkin pysyi kurissa. Paljon palkkaa pikkuisista jutuista. Oikealla seuraamista - piru kun meinaa käännöksissä lipsua takaisin vasemmalle puolelle! Molemmat täyskäännös vasempaan niin että seuraamispuoli vaihtuu on muokkautunut erinomaiseksi! Seisomisia ja maahanmenoja muutama - kyllähän se tästä, kunhan mentäis niin kuin osataan eikä tehtäis sellaista kamalaa, räksyttävää suoritusta ihan kuutamolla! Kun vaan osaisin olla jännittämättä ja paineistamatta koiraa..

Nemoa harmitti kun se ei päässyt treenaamaan - harmitus vaihtui kuitenkin iloon kun kaivoimme kätköistä Nemon rakkaan siilin - heitto- ja vetoleikit toimivat aina!

Wilma sai uuden kupin, sellaisen kiemuraisen mistä täytyy osata nappuloita pyörittää ulos, labyrinttia muistuttava - häntä vimmatusti heiluen sen kanssa puuhastellaan iltaisin. Wilmalla on ihan oma taktiikka, kuonon lisäksi se käyttää jalkoja joilla se heittelee kuppia seinään että nappulat kirjaimellisesti lentelee ulos :D .

Piiiitkä työputki on puolessa välissä - still standing!

Iltalenkit on tehty pilkkopimeässä tai kylillä hämärässä...tylsää ajatuksena mutta lenkin jälkeen on aina erinomainen fiilis :) .

Kiireistäkin päivää piristää pienet asiat - kuten se että Ate tupsahti konttorille kahville <3>
Joskos iltasella taas rallya ja lenkkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti