Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

3.12.2012

Hallilla

Lauantaina ensin Nismo ja Nemo töihin mukaan, työpäivän jälkeen kurvasin kodin kautta, nautin rakkaan mieheni kanssa myöhäislounaan ja eikun treenaamaan! Otin mukaan molemmat merkkiväriset ja hiiput. Onneksi joku oli ollut hallilla ilmeisesti samana päivänä joten se oli mukavan lämmin - miten niin mukavuudenhaluinen?

Aiheena oli kontaktien tehot ja saksalainen + twist...Hiskin kanssa tykkään saksalaisista, se toimii sillä hyvin ja kohtuu nopeasti. Twist oli hieman ongelmallinen treenipuutteen vuoksi, mutta pilkottuna palasiin ja oikealla palkkauksella sain sujuvasti toimimaan. Kontaktipinnalle hakeutumisia ja stoppeja A-esteellä sekä puomilla. Hyvin haki ja pysyi vaikka minä jatkoin matkaa, vapautuksella "tule" vasta pois. Hyvä Hiski! Sitten se apina taas kuumui niin että mulla on kainalossa hampaan jälki...mrr...sai kyllä kurinpalautuksen ja se toimikin sitten lopputreenin. Kepeille haki hyvin ja keppien jälkeiset puolenvaihdot ihan ok. Ohjautui kivsti aika kaukaa ja taas tuli muistutus että älä mene sinne saattamaan ja hidastamaan koiraa. Voi kun kaiken aina muistaisi.

Iita juoksi puomia aina alasmenolle saakka itsenäisesti yhden ja kahden hypyn takaa...tykkään! Se menee kovaa loppuun asti ja tulee vasta käskyllä pois. Sitten pelkkiä alasmenoja pyöräytyksellä ja itsenäisellä hakemisella. Putkiin lähetyksessä oli pientä ongelmaa jostain syystä tällä kertaa?! Yleensä sinkoaa mutta nyt tuntui tahmealta..hmm...Iita myös aloitti keinuharjoittelun, totuttelemalla liikkeeseen ja siihen että sinne päähän täytyy mennä täysillä ja stopata. Ekalla kerralla kun keinu heilahti niin vähän niiasi, muutoin ei välittänyt tuon taivaallista liikkuvasta alustasta. Stoppaaminen tulee olemaan ongelma, katsotaan pala kerrallaan..nytkin keinua laskettiin hitaasti apparin avulla. Rimat oli 35 cm, pikkuhiljaa voisi miettiä nostoa pikkusen. Ohjautui ihan mukavasti. Lopuksi rallytokoa esteiden keskellä sillä Voittaja -näyttelyn rallytokoesiintyminenhän on jo tällä viikolla! Ei ollut ongelmaa keskittyä :) .

Nemo rallatteli radan merkeissä ja oli aivan into piukeana. Ohjautui hyvin - minä vaan seisoskelin keskellä ja näytin mihin täytyy mennä ;). Kepeillä meinasi hakea aina vaan väärälle puolelle?! Putket on sen lemppari ja niihin irtoaa hyvin! Nismo harjoitteli pakkovalssia ja takaaleikkauksia..takaaleikkaukset putkille vielä fine mutta hypyillä jää mieluusti käteen huutamaan, palkalla kuitenkin ihan jees. Hauskoja pikkuisia - tykittivät häntä tötteröllä menemään :) ! Tehokas kaksituntinen - kiitos kaikille! Sports Trackerin mukaankin oli tehokas 2 tuntia - 1400 kaloria meni?!

Jäähdyttelin erityisesti Hiskiä oikein tehokkaasti. Iita odotteli vuoroaan hallissa ja kauniisti odottikin! Nismo räksytti kuin mikäkin apina ja Nemo oli myös kiltisti. Hiski sai olla suosiolla autossa.

Eilen sai jo laittaa iltalenkille kauheat toppaukset ulkovaatteiden alle - se kyllä kannatti sillä oli IHANAA lenkkeillä kun ei yhtään ollut vilu.

Hyvää joulukuuta kaikille! Tässä mun työpaikalta apulaisten kuva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti