Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

12.12.2012

Messaria ja myrskyä

...oli muuten eilen aivan mahtava iltalenkki...eli ei...kylmähän ei ollut hurjasta tuulesta huolimatta mutta yhdistelmä kapea tienpiennar, huono näkyvyys, kukaan ei ole ehtiny aurata, pimeä...ei ollut nauru herkässä. Nismo ja Nemo näyttivät jääkokareilta kun pääsimme perille! Myrsky toi myös meitin pihaan aika kiitettävän lumipeitteen - onneksi on mönkijä ja aura! Ja ainiin..hiippikset kun ovat jokapaikassa minun mukana niin nyt voi myös sanoa että ne osaavat remontoida ;) ...tai ainakin olla hengessä mukana kun oltiin Aten kanssa auttamassa Katia. Hieno koti tulee Katille ja Pimulle!

Viikonloppu meni Messukeskuksessa..ei oltu kehissä, vaan esiintymässä ralyltoko -näytöksessä. Minun parina oli meidän Iita (11kk) josta olin hurjan ylpeä!!! Iita on supersosiaalinen, kaikkien ihmisten ja koirien kaveri..mutta ei sellainen että ei voisi keskittyä kun täytyy kaikkien suuhun tunkea. Kun tehtiin hommia niin hyvin oli korvat auki eikä yhtään tarvinnut jännittää että se keksisi mitään tyhmää. Lauantaina teki itse esittelyn hyvin, mutta pientä vakavuutta oli esim seuraamisessa..sunnuntaina se vähäkin vakavuus oli unohtunut ja meinasi olla vähän liikaakin draivia..en voisi olla ylpeämpi upeasti käyttäytyneestä Iitasta. Tässä rakkaan Aten ottama kuva meistä :


Oli kiva nähdä ystäviä ja tuttuja samalla sekä tietysti tehdä ostoksia !

Nismo ja Nemo kävivät myös suorittamassa vierailun erässä hoitokodissa...miten upea tunne on kun ihminen joka ei ole iloinnut mistään pitkään aikaan alkaa hymyilemään oikein leveästi pienet tepastelijat nähtyään..ei sitä voi mitenkään kuvailla tai selittää. Onni on omistaa koiria jotka suhtautuvat erilaisiin ihmisiin/paikkoihin/ noin leppoisasti. Onni oli tuoda iloa, olen vieläkin liikuttunut miettiessäni tapahtumaa.

Hiski ja Wilma ovat ralleilleet - erityisesti Hiski joka on aiheuttanut enemmän naurua kuin oppia hörökorvineen..kun intoa on enemmän kuin taitoa ja röyhkeyttä enemmän kuin kuuloa niin sepäs vasta soppa! Ainakin on ollu hauskaa :)

Tervetuloa Joulu (ja se loma) me ollaan valmiita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti