Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

1.12.2013

Hoffien agimestikset

Tänään Ojangossa ratkottiin Anne Viitasen radoilla hoffien agimestikset. Uusilla säännöillä kahden radan yhteistulos ratkaisi mestaruuden - hyvä sääntö lajissa missä se virhe käy niin pirun herkästi ja pienestä. Hoffeja osallistui ennätysmäärä - yli kymmenen!

Lähdin matkaan Hiskin ja hiippujen kanssa. Täytyyhän sitä mukana olla pikkuturistit tietysti, jotka käyttäytyivät oikein esimerkillisesti. Ojangossa olen käynyt katsomassa kisoja kerran, mutten ole koskaan siellä itse juossut. Pohja tuntui kyllä hyvältä!

Eka rata meni kontaktien osalta ihan nappiin, mutta oli vähän minulta sellainen "pelastelu-kalastelu" ja Hiski onneksi paikkasi ja hoisi homman kotiin - puhdas rata ja hyvä mieli koirasta, vähän mälsä omasta toiminnasta...

Toiselle radalle lähdettiin asenteella kunnes Hiski keksi vinkuvan nartun ja oli aivan varma että narttu kutsuu häntä astumaan. En saanut sitä kontaktiin vaan kiskoin kosiskelevaa puuhkaturkkia kohti lähtöpaikkaa ja mietin että kuinkakohan käy. Jätin sen lähtöön ja Hiski muisti mitä oltiinkaan tekemässä. Tehtiin oikein pätevä rata, harmillisesti yksi muurin palikka kolahti alas. Tulos 5, mutta hyvä mieli ja asenne oli itselläkin kohillaan. Erityisesti onnistunut valssi kahteenkin kohtaan lämmitti mieltä.

Tuloksilla 0 ja 5 pokkasimme hoffien mestaruudessa kolmannen sijan! Ikuinen neljänneksi jääminen vaihtui hieman ylöspäin ;) . Superonnittelut vielä kaikille osallistujille ja erityisesti voiton vieneille Wumballe ja Räpsylle sekä toiseksi tulleille Raksalle ja Mialle! Kiitos Kirsille että mahdollistit mestikset :)

On se Hiski melkoinen poika, nokka on alkanut jo harmaantua mutta ei anneta sen haitata. Me ollaan oikein onnellisia tästä päivästä! Kiitos rakas Ate koiran lainasta ja luottamuksesta :).

...ja palkintoposeeraus, tottakai:
Jännitti muuten aivan älyttömästi kun ei taas hetkeen olla kisattu! Aamulla jännitys iski ja se meinasi kasvaa jo sietokyvyn yli..hengissä taas siitä kuitenkin selvisi. Kaiken jännittämisen jälkeen sitä on ihan irtikatkipoikki ja olenkin onnellinen että lenkitin perheen akat eli Iitan ja Wilman jo aamusta. Huh!

1 kommentti:

  1. Hyvä Korva ja Ankka!!
    Onneksi olette edustaneet paljon paremmin kun tuossa kuvassa :) Taitaa väsymys jo painaa tuohon aikaan!
    On se vaari vaan kova jätkä!!

    VastaaPoista