Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

30.11.2013

Tauko

...kirjoittaminen on jäänyt. Ei me olla laiskoteltu, päinvastoin, mutta elämä on mennyt hieman uuteen järjestykseen. Rakas isäni on sairastellut ja kaikki energia menkööt nytkin sairaalaan, siellä sitä tarvitaan eniten. On se niin kova jätkä että selviää mistä vaan!

Agilityn osalta treenit ovat jatkuneet normaaliin tahtiin. Hiski alkaa kääntymään pikkuhiljaa eläkkeelle ja Iita ottamaan isompaa roolia. Nismo ja Nemo kulkevat treeneissä hömpöttelemässä omiaan ja tykkäävät kauheasti.

Iitan juoksu toki laittoi treenikalenterin uuteen järjestykseen ja Hiskin ajatukset mullinmallin..hyvä lähteä huomenna hoffimestiksiin uroksen kanssa jonka mielessä pyörii vain naiset. Katsotaan miten meidän liitely sujuu.

Iita on agilityssa keskittynyt kontakteihin ja ohjattavuuteen..ja minä siihen että osaisin sitä ohjata ja juosta lujempaa.

Tokopuolella Nismo ja myös Nemo ovat touhunneet kaikenlaista, Nismo tekee AVOn liikkeitä kuten kaukkareita ja vahvistelee niitä ALOn kompastuskiviä. Nemo harjoittelee perusasentoja ja seuraamista - kyllä se vielä joku pvä ;)

..kun ajatukset pitää saada muualle, toimii lenkkeily siihenkin hurjan hyvin. Kunnon hikeä on puskettu pintaan kaikenlaisilla kokoonpanoilla mitä meidän laumasta saa aikaan. Tänään ensin yhdistettynä Wilma ja Iita sekä seuraavalla lenkillä Hiski, Nismo ja Nemo. Ate osti itselleen juoksumaton ja minä sekä hiipparit olemme kipittäneet siinä myös.

Kaiken kaikkiaan täytyy todeta että onneksi on rakas Ate ja rakkaat ystävät joille jakaa ajatuksia kun tulee sellainen olo. Kyllä tästä eteenpäin mennään. Tärkeintä että saadaan iskä kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti