Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

5.8.2014

Kohti pk-mestiksiä!

Nyt se on tehty, eka ilmoittautuminen pk-kokeeseen ja treenimoodi vaihdettu taas tokosta tottikseen ja maastoon. Hui, mutta silti kivaa :) ! Hoffien pk-mestikset siis Haminassa syyskuun loppupuolella ja Iita ilmoitettu jäljelle.

Piipahdettiin Kuhmoisissa nauttimassa Aten äidin ruoista ja herkuista sekä nähtiin samalla Aten siskoa Saijaa ja hänen miestään Tommia. Oli mukavaa, kiitos kivasta kesäpäivästä. Ikuistettiin osa meidän porukasta valokuvaankin, mummi halusi ehdottomasti että rakkaat hiippalakitkin ovat kuvassa.


Linnanmäki oli hauska kokemus ja ylihinnoittelusta huolimatta vietettiin kiva päivä Bean ja Tuukan kanssa :) ! Mä uskaltauduin ihan kolmeen laitteeseen, joista yksi oli kummitusjuna. On ihan järkevää maksaa siitä että istuu silmät kiinni vaunussa ja huutaa kurkku suorana, eikö?

Iitalla alkaa tärpit olemaan päällänsä, joten Hiski laulaa sille jos jonkinmoisia lauluja. Se myös tarkoittaa sitä, että ollaan kuljettu esim jäljelle tällä vkolla kahdessa eri porukassa Aten kanssa koska muuten ei tule Hiskin ajamisesta mitään...pöh!

Hiski oli heinäkuun sankaripoika täyttäessään jo 8-vuotta! Tässä sankari poseeraa kakkunsa kanssa ilme muikeana :) . Virallisesti veteraani, onneksi vielä niin kovin virtaisa sellainen. ONNEA vielä niin tärkeä Herra Korva!


Kaikki koirat ovat käyneet useasti uimassa, Hiskistä vain uimakuva. Muut tarvitsevat veteen uittajan ja siitä iso kiitos Katille ja Heidille. Iitakin tänään jo polskutti niin hienolla tekniikalla että! Nismo ja Nemo ovat polskineet "viivalta" kilpaa minun luo rantaan. Ihanat pikkuiset!


Iitan kanssa noudot ja kapulan pito sekä noudon loppuasento ovat olleet työnalla. Kapula suussahan ei voi istua kuin tuurilla, se pitäisi luovuttaa seisten. Tätä aivomatoa on sitten purettu monella eri lähestymisellä, klikkerillä, leluilla, narukapulalla..työ alkaa tuottamaan tulosta!!! Kiitos kaikille meitä neuvoneille taas, erityisesti Heidille :) .

Eteenmenossa on tullut myös joku aivomato mitä korjaan kun taas hyppynouto ilman loppuasentoa sujuu tuosta noin vaan, samoin liikkeestä istuminen. Paljon pohdittavaa, paljon opittavaa, mutta myös paljon onnistumisia :)

Lenkkikelit ovat olleet surkeista surkeimmat. Vihaan hellettä ja mun iho vihaa aurinkoa. Liikutaan edelleen tuossa puolenyön tai aamuvarhaisen tiimoilla koirien kanssa. Toisaalta siinä on puolensa, mutta toisaalta olisi kiva iltaisin tehdä muuta kuin odottaa illan viilentymistä. Kiukuttelen myös siitä että ensin mentiin talvi niin ettei ollut vetokelejä kuin hurjaan kahteen kelkkavetoon ja nyt kesällä on niin kuuma että kickspark on edelleen parkissa..syksyä odotellen!!!

Nismo ja Nemo ovat nauttineet täysillä siitä että olen päivisin kotona. Ne nukkuvat kainalossa päikkäreitä ja kulkevat pihalla mukana aina kun sinne on asiaa. Nismon mielestä myös sohvatyynyihin piiloutuminen on ykköshommaa, heti metsämansikoiden jälkeen.Todistetusti myös elohiiri, ikiliikkuja Nemo nukkuu joskus!


Eilen ja tänään ollaan oltu jäljellä. Pellolla kovassa tuulessa molempina päivinä.

Maanantaina Iita ilmaisi suoralla hyvin 1. ja 5. kepin, välissä oelvat takkusivat ja jouduin palauttamaan tarkentamaan ilmaisua. Vähän oli liikaa energiaa aamun uinnista ja ulkoilusta huolimatta..Mä myös ohjasin vähän turhaan paineistaen keskivälin, voipi olla että johtuu myös siitä.

Tänään kulma oikealle ja varsinaisen jäljen lisäksi lyhyt ilmaisuharjoitus. Eka suora meni epätarkasti, tarkisteli sivuille ja hössötti..Kulma meni hienosti, samoin viimeinen suora ja kepit nousivat varmasti tällä kertaa!

Vielä kuva Atesta, lapsi on terve kun se leikkii - ja ei, se ei ole polkutraktori vaan päältäajettava ruohonleikkuri ;)


Mä sain Atelta tosi kätevät pyöräilylasit ja miten mukavaa onkin polkea niin ettei kärpäset lentele silmiin! Tänään mennään kahdestaan fillaroimaan ja huomenna kimpassa museoon, oujee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti