Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

28.7.2014

Pitkä juttu lyhyesti

Paljon ja vähän enemmän ollaan taas ehitty, eka lomaviikko on jo takana..

Mäntsälässä Iitalle ERI. Tuomari mittasikin Iitan ja tykkäsi siitä kovasti. Pienihän se on, mutta menee rotumääritelmään. Iita esiintyi upeasti. Tässä Aten ottama kuva näyttelystä:


Ennen Tervikselle lähtöä mulla oli suunnitelmana käydä Lohjalla sukuloimassa fillarilla. Tavoitteeseen pääsin ja helteisestä kelistä huolimatta jaksoin fillaroida 80 km. Olen äärimmäisen ylpeä itestäni. Mummi jäi vielä moikkaamatta, vielä en ole päättänyt teenkö sinne toisenkin reissun fillarilla ;).

Kuumat kelit ovat tuoneet lenkkiaikatauluihin vaikeuksia koirien kanssa joten onneksi on loma. Kello näyttää meinaan lähemmäs puoltayötä kun ollaan lenkiltä tultu takaisinpäin.

Suureksi pettymykseksi Iita aloitti juoksun perjantaina aamulla kun tokokoe olisi ollut sunnuntaina. Harmitti niin pirusti, mutta toisaalta olen tyytyväinen siihen että juoksu ei vaikuta sen tekemisen intoon. Treenattiin ahkerasti kuutena päivänä viikossa ihan loppuun saakka ja päästiin eteenpäin. Kokeeseen sitten kun juoksut loppuvat. Pk-mestikset ovat syyskuun lopulla, joten pääpaino pitäisi alkaa kuitenkin kääntämään jo sinne. Niimpä ostimme vkonloppuna spesiaalin noutokapulan (kiitos Heidi vinkistä!) pitoharjoituksia varten. Aloitettiin eilen ja todettiin että hyvä alku, mutta rauhalliseen pitoon istuen on vielä matkaa. Kun kuljettaa niin pätevästi pitää, muuten joko tapporavistaa tai sylkee herkästi.

Tervis noin kokonaisuudessaan oli jälleen mahtava kokemus. Kiitos rakas Ate ja rakkaat ystävät leirielämästä :) . Tokossa nähtiin upeita suorituksia ja Aten ensimmäinen kasvatti korkkasi tokouran - Rokalle ALOkasluokassa kolmostulos. Onnea Maija ja Rokka! Nemo oli mukana ja sai kasan uusia ihailijoita vkonlopun aikana. Se on niin helppo pieni matkalainen ja nautti kovasti olla siellä ihmisten ja härdellin keskellä. Nismo oli hoidossa Bealla ja suureksi harmiksi stressasi ihan hirveästi kun minä olin poissa :(. Nyt se onkin nukkunut eilisestä lähtien kun pääsi kotiin. Piipahtaa ulkona ja menee takaisin nukkumaan. Oli minullakin sitä kyllä ikävä, mun pieni vanhus.

Näyttelystä erkkarissa molemmille EH. Hiskillä oli todella tiukka tuomari joka jakoi valioluokassa myös H:ta. Niin oli Iitallakin joten tyytyväinen saa olla. Kehui Iitaa hirmuisesti, sporttinen, hyvässä kunnossa, kompakti, aivan ihana luonne.....tuomari mun suureksi hämmästykseksi pussaili ja halaili Iitaa. Tiputti EH:lle koska ei tykännyt korvien asennosta?!

Riemu repesi kuitenkin kasvattajakehässä kun upea merkkariporukka juoksi voittoon! Onnea kennel Hofmarien ja Tupu!!!!!! Hiski oli myös Aten kanssa tässä kasvattajaryhmässä. Hiski esiintyi niin upeasti :) !!!! Hieno kehä, 11 muuta ksvattajaryhmää ja komeasti menivät rinnakkain kuin paraatihevoset. Vaude ja jes!

Tälle vkolle olisi Kuhmoisen reissua, Linnanmäkeä ja normia eli urheilua koirien kanssa, treenaamista ja yhdessäoloa Aten kanssa. On se loma vaan niin jees :)

2 kommenttia:

  1. Muista sitten aikatauluttaa meidätkin teidän lomaan :) :) :)

    VastaaPoista
  2. No tottakai, te kuulutte automaattisesti mukaan <3 :)

    VastaaPoista