Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

23.5.2012

Berliini

Hemmetin blogi...mä oon yrittäny kirjoittaa jo aikaisemmin mutta ei anna laittaa otsikkoa eikä julkaista tai muutakaan joten on jäänyt kunnes vika on korjattu ja nyt toimii :) !

Berliinin matkaamme ei oikein voi kuvailla koska rehhelisesti (ilman mitään turhaa lässynläätä) meillä oli oikeasti kahdestaan NIIN ihanaa, ettei sille ole mitään sanoja. Hyvää ruokaa, kaikkea nähtävää ja koettavaa, rauhassa jutustelua, räiskyvää naurua, yhdessäoloa, aurinkoa ja iltahämärässä drinkkejä...voi rakas miten paljon kiitänkään sinua matkasta :) .

Tässä muutamia kuvia, kaikki kuvat : Ate

Olimme tällä kertaa vanhalla "Itä-Saksan" alueella ja kylläpäs siellä näkyi selkeitä eroja verrattuna toiseen puoleen jossa viimeksi olimme. Maalauksia oli hirveästi katukuvassa, yleensä sotkuisia, mutta meidän hotellin ulkopuolella oli tällainen vaikuttava teos, noin neljä kerrostalon kerrosta korkea.

Hotellimme oli todella upea ruokineen, siisteystasoineen yms mutta katukuva oli hieman epäilyttävä ja sotkuinen.


Katukuva ja muukin olemus muuttui kuin veitsellä leikaten kahden-kolmen korttelin kävelyn jälkeen. Laivoja meni jokien varsilla ihan hirmuisesti.

Oli kivaa käydä rauhassa ihmettelemässä kaikenlaista, kaikenlaisissa museoissa - ja ei, ne eivät ole tylsiä tai pitkäveteisiä.

Tällaisia "kavereita" ja tekeleitä oli yhdessä museossa:


...ja tämä museo oli älyttömän pelottava sillä vahanuket näyttivät käsiä lukuunottamatta ihan siltä, että kohta räpäyttävät silmiään, hämmästyttävän aitoja!

Tässä Ate heittää muutamat neuvot koskien jenkkien tilannetta ;)


Shrek hahmo oli ihan jättisuuri!

..ja pitihän sitä mennä uudelleen eläintarhaan, on se niin upea! Tässä muutamia asukkeja :On se kaunis paikka ja siellä on hirmuisesti nähtävää!

Viimeisenä päivän kuljimme ilman kameraa ja kävimme Mitten museokeskuksessa jossa oli todella mahtavia, vanhoja, linnamaisia rakennuksia.

Kelit olisivat voineet olla lämpimämmät mutta sateelta säästyttiin. Kyllä oli ihana reissu :) !

KIITOS Kati, Nina, Antti ja Ville koirien ja kissojen hoitamisesta :) . Koirat olivat aivan onnessaan meidän paluusta! Nismo ja Nemo vahtasivat varmuudeksi koko lauantain etten mä varmasti pääse livahtamaan pois :D .

Kyllä meidän sydämistä osa jäi jo ekalla kerralla Saksaan ja nyt sinne jäi vielä vähän enemmän....sitten joskus eläkkeellä...

---------------------------------------------------------------------------

Sunnuntaina Hiskin kanssa käytiin pinkaisemassa Janakkalassa kolme rataa - hyppikseltä ja toiselta agiradalta kolisi rimoja alas ja yhdeltä agiradalta + 0.09 ..niin lähellä...kinkkiset radat ja olin tyytyväinen! Otetaan lyhyesti plussat ja miinukset:

+ ohjaukset toimi hyvin (erityisesti layerointi - wau!)
+ kontaktit piti
+ lähdöt piti
+ pysyi hyvin kädessä kontaktien lähettyvillä
+ käännökset

- kuumuus alkaa jo haitata meitä molempia
- kepeillä ihmeellistä hitautta
- mulla parissa kohtaa ylimääräisiä steppejä

Kivat radat kinkkisyydestä huolimatta ja saatiin kivoja juttuja toimimaan :) . Näillä näkymin Hiski juoksee seuraavaksi SM -joukkueradan - APUVA!

Kiitos Katille päivästä :)
---------------------------------------------------------------------------

Eilen pikku E inssi läpi ja ekalla! Hemmetti että jännitti ja vähän tiukillekin meni, mutta läpi kuitenkin ja nyt saan vetää asuntovaunua! Ate oli hirmuisen ihana ja teki minulle diplomin, toi pikkuisen kukkasen ja ihanan lahjan :). Kati suoritti saman ja onneksi se oli mukana, olisi varmaan hermot pettäny..myös rakkaat hiippikset kulkivat mukana remmissä inssien ajan, tottakai!

Marjun treeneissä Hiskin kanssa ja eilen ei kyllä ollut meidän päivä..tyhmiä virheitä ja väpelö-ohjausta minulta..Hiskikin oli vähän keitaalla ja jotenkin löysä ohjata..positiivinen kuitenkin oli se että A:n alastulo oli nopea ja hyvä! Ehkä se on se kuumuus..

Kiva että illat ovat valoisia ja aamullakin aurinko pilkahtaa jo todella aikaisin! Kaikinpuolin hyvä olo, rauhallinen ja onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti