Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

8.7.2013

Viikonloppu

Mihinköhän se taas niin nopeasti katosi?

Kaksi viikkoa vielä töitä, sitten olisi 4 viikkoa lomaa ja sen jälkeen uusi työ, uudet haasteet. Aika jännittäviä aikoja :) .

Pelkästään lauantaina tuli liikuttua sitten 25 km koirien kanssa kolmessa osassa...kevyesti nousi jalka! Ja paljon upposi ruokaa taasen. Siltikin mä kuulemma alotan taas painon noston kun oon niin kuivassa kunnossa ;) . Oon vähän lipsunut painojen nostamisesta kun kaikkea ei vaan ehi.

Onni on lenkillä pääosin kauniisti ohittavat koirat, vaikka Nismolle joutuukin antamaan käskyn "anna olla" niin silti. Kyllä taas niin pelottavan näköisiä yhdistelmiä tuli viikonloppuna vastaan että alkoi epäilyttämään koska joku tulee niskaan. Joko ei ole voimaa pitää tai sitten ei ole halua vaan päästetaan vaan ja katsotaan pitkin nenänvartta kun kiellän päästämästä. Hui!

Lauantaina tuli näyttelystä aivan mahtavia uutisia : Hiskin poika Rokka oli näytelmissä ja sai tulokseksi:
AVO ERI 1 PU 1 - SERTI ja ROP!!! Aivan mahtavasti vielä onnea Maijalle ja Samille Rokan ekasta SERTistä sekä rakkaalle Atelle kasvatin ekasta sertistä :) !!! VSP olikin ollut Hiskin äiti Rita, onnea Tupulle myös!

Me oltiin sunnuntaina Iitan kanssa Karjaalla näyttelyssä ja Iita oli tuomarin mielestä hieno liikkeiltään, kulmauksiltaan mutta kuiva?! Tulos : EH. Sanoinkin Atelle että minkä Iita sille mahtaa jos se on kuivaksi juoksutettu ;) ! Iita seisoi mallikkaasti mutta kehäjuoksussa on treenaamisen varaa. Ja se on vaan maailman helpoin tuollaisissa paikoissa.."käy siihen" ja se pötköttelee kunnes toisin mainitaan.

Se olisi treenejä tällä vkolla ihan ok määrä - tänään liitelemään, huomenna tottis ja keskiviikkona liitelemään. Mukaan tod.näk kaikki harrastavat Hiski, Iita, Nismo ja Nemo ! Wilma saa viettää laatuaikaa yksin lenkkeillen sitten treenien jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti