Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

17.7.2013

Lyhyestä virsi kaunis?

Perinteiset tottikset eilen...tai noh, tokoa jos käytetään oikeita termejä.

Nemon tehtävä oli olla hiljaa kun Nismo treenaa - se on sille yllättävän vaikeaa, mutta Kati hoiti sen kanssa homman mallikkaasti, kiitos Kati :) !

Nismo teki lyhyet treenit..seuraamisessa alkuun ihme haistelua, huomautus ja erinomainen! Oikealle käännöksiä jotka meille huomattavsti vasempia heikompia ja palkkaa kun liikkuu säpäkästi mukana. Oli haukkumatta kokonaan, jihaa! Luoksetulossa herkästi käy seisomassa kun jätän, ravistelee turkkia ja menee takaisin istumaan?? Mikähän juttu tämä on...korjaus tähänkin ja ihan superhyvä luoksetulo, Nismon parasta itseään. Lopuksi käskyerottelua käskyille "seiso" ja "maa" erilaisin variaatioin ilman seuraamista ja paljon palkkaa - kerran vaan nappasi väärän, hyvä Nismo! Alun hetkellistä haistelua vire oli oikein mainio.

Ilokseni kuulin että Nismon velipuoli oli aloittanut myös tokouran virallisissa - tsemppiä tuleviin koitoksiin!

Ilmoitin Nismon susitestiin ;)...Vihdissä 10.8...mielenkiinnolla odotan miten se reagoi. Ottaako sen eläimenä vai "luonnetestin kelkkana", katsotaan.

Bike on saanut ahkerasti kyytiä joka aamu - vuorotellen Hiskin ja Iitan kanssa, matkana 5-6 km. Ate hommasi kunnon fillarin ja on ollut parina aamuna nyt myös matkassa, toisella hoffeista :) . Vaikka en ole hyvä herääjä niin biken kanssa tulee niin hyvä olo että suosittelen tällaista aamulenkkeilyä raikkaassa säässä klo 05.30 - 06.00 kaikille. Maisemat on kauniit siihen aikaan ja ainut pelko on että metsäneläimet on liikkeellä - siksi soitan hulluna kelloa koko matkan :D. Koskakohan valkotakkiset hakee?

Tänään olisi mätsäriin meno Nismon ja Nemon kanssa - ei kehiin vaan turistiksi kun Ate menee tuomariksi. Siinä ehtii hyvin heittää lenkin samalla :) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti