Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

5.11.2013

Liidellen

Piiiiiiitkästä aikaa alkoi ihan vakitreenit, agilityn merkeissä :) . Tottista/tokoa onkin treenatttu ainakin se kerta viikkoon, mutta nyt myös liidellään - Siuntion Koirakerhin hallilla Lohjalla, joka toinen lauantai. Tuttu porukka kasassa ja uutena Katja Arlan kanssa, siinä muuten supertaitava agihoffin alku!

Tehtiin helppoja juttuja ja kontakteja, vähän sellaista tsekkailua ja tutkimista kenen tavoitteet on missäkin. Hiski oli niin ihana, se liiteli niin kivan oloisesti, oli kuulolla ja ohjautui noin vaan. Videolta jälkeenpäin katsottuna ohjaajan liike oli taas niin hirveää että huhhuh..Iitan kanssa mun päälimmäinen ajatus on tällä hetkellä se miten etenen? Se menee niin lujaa etten osaa ohjata sitä. Kun on harrastanut Nismon, Nemon ja Hiskin kanssa on Iita vauhtinsa kanssa ihan toista luokkaa. En voi ymmärtää miten se edes meneekin niin kovaa. Miten ihmeessä oikeasti nopeiden koirien ohjaajat pysyy kyydissä mukana?? Otettiin Iitan kanssa eka yhteentörmäyskin kun se ampui ulos putkesta, minä luulin ehtiväni ja sitten se olikin jo jaloilla ja mä nurin. Palkkautuu muuten agissa pääosin lelulla, kontakteilla annan namia. Sen puomista tykkään edelleen, päähän menee itekseen eikä taakseen vilkuile. Vähän ehkä tekemistä kontaktilta pois lähtemisessä..siellä on Iitan mielestä kivempi olla kuin tulla pois. Nismo ja Nemo pääsivät kaahottamaan putkia ja puomia, voi miten hauskaa niillä olikaan :)

Hiski on ilmoitettu hoffien agimestiksiin 1.12 Vantaalle - hui!

..ja koska se vkonloppu on sellainen että Ate rakas on poissa ja olen ihan itekseni, buukkasin lauantaille jotain ennenkuulumatonta - Nemo menee kokeisiin!!! (joo, epiksiin, lajina rally ;) ) Nemo on usein vain turistina joka paikassa, katsotaan mitä tapahtuu.

Nismon tokon suhteen on oltu hiljaiselolla..treenattu pikkujuttuja lenkkien yhteydessä, kotosalla ja viikkotreeneissä. Ei mitään kummoisempaa eikä oikein suunnitelmaakaan, lähinnä mielen virkistykseksi. Pitäisi katsoa se koe ja ilmoittaa..

Olenkin unohtanut laittaa kuvan kun minä suurena näyttelyihmisenä (en, koska en vaan osaa!) tässä esitän Nismoa :D . Eikö näytäkin ihan oikealta? Aika kaukana siitä miten pitäisi olla..Olisihan se ollut kiva käydä molemmat kerran kehässä näyttämässä ennenkuin pallit lähti, mutta ei sitten menty. Omistaja olisi tarvinnut kyllä vähän isommatkin sulkeiset miten siellä kehässä ollaan ja esitetään ;). Hoffin esittäminen vielä menee, se vaan seisoo niinkuin se on.

Uuden työn lomassa alkaa vihdoin rauhoittua. Uusi myymälä on nyt auki - tervetuloa Flamingoon :) ! Kyllä sitä tulikin juostua tukka putkella..pitkiä päiviä, siihen päälle lenkit, kodinhoito ja alati huono omatunto siitä ettei ehdi rakkaan perheen kanssa olla tarpeeksi. Nyt näyttää valoisammalta!

Ate murunen vei syntymäpäiväni kunniaksi syömään ja antoi uuden tietokoneen!! Mikäs tässä on blogia kirjotellessa kun ei tarvitse odottaa kaiken latautumista aina kaffekupillisen verran ;) .1 kommentti: