Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

15.8.2011

Tasapuolisesti kaikkien kanssa :)

Pihahommia ja sellaisia sisähommia, jotka arjessa jäävät herkästi rästiin on saatu tehtyä pois :). LOMAA ON ENÄÄ VIIKKO jäljellä, mihin aika oikein katoaapi??Omakotitalossa on myös kaikenlaista puuhaa syksyä/talvea varten. Kait se syksy sieltä hiljaa hiipii...terassilla ei enää iltaisin ole niin valoisaa ja lämmintä kuin hetki sitten. Toisaalta syksy on kivaa aikaa, luonto tuoksuu syksyllä ihan mielettömän hyvältä ja metsä on kaunis kunhan unohtaa hirvikärpäset.

Viime vkon nopea kertaus koirien osalta, ettei unohdu!

Maanantai
Oltiin juoksentelemassa koko lauman voimin hiekkamontulla ja Aten kanssa naureskeltiin taasen hoffeille, jotka ovat oikein äly ja väläys. Ei tartte varmaan mainita, että Wilma ei ole se äly?! Hiekkarinnettä ylös ja alas sekä viestintyyppistä juoksutusta Wilmalle. Se juoksee muuten lujaa..ihan pirun lujaa. Nismo ja Nemo jahtasivat toisiaan ja Nemoa harmitti kun ei se pysy Nismon vauhdissa, ei sitten yhtään. Niin ja oltiinhan me auttamassa kaveria ohituksien kanssa! Wilma ja Nemo saivat olla ärsykkeinä :D

Tiistai
Agilityssa Hiskin ja hiippureiden kanssa :). Hiski veti ihan tosi mageet treenit! Ainoa mietintämyssyyn menevä asia on nyt sitten puomin YLÖSmeno kun alasmeno alkaakin näyttää jo jokseenkin hyvältä..plääh..Kepit oli upeet ja kesti hyvin lähetyksen ja etäisyyden! Vedot putkiin tosi jees ja saatiin me sylivekki-jaakotuskin näyttämään kelvolta! KIITOS MArju :) ! Nismo pujotteli ja meni putkiin joka kulmasta, kivasti meni silläkin :). Nemo sai mennä mihin se halusi ja sitähän se tekikin! Kaahotti onnessaan esteeltä toiselle :).

Keskiviikko
Tottista koko lauman kanssa! Ate tosin kyllä meni Hiskin kanssa ja ne veti niin hienot treenit että terve ja mä olin niin onnellinen niiden puolesta :) !!! HYVÄ MEIJÄN MIEHET!!! Wilma teki liikkeellelähtöjä, leikkimisiä ja perusasentoja ja taas leikittiin - olin SUPERtyytyväinen. Kesti hyvin, kesti häiriön ja paineen. WAU! Nismon kanssa jääviä ja pari tosi hyvää seisomaan jäämistä! Nemo teki kieppejä, eteenmenoja, seisoi kahdella jalalla, peruutti, pujotteli jalkojen välistä.....oli siis normi Nemo mutta totteli kaikissa käskyjä ja sai palkkaa ;).

Torstai
Wilman kanssa aikaa kahden NuPun hallituksen kokouksessa. Hieman pidättyväinen Wilma pärjäsi täysin moitteetta eikä ollut yhtään vaivaksi :)

Perjantai
Rallytokossa Nismon ja Nemon kanssa + reippaina vielä käveltiin kotiin! Kivat treenit, kiitos Mira :) ! Tein Nismon kanssa hihnassa rataa koska hihnaseuraaminen on alkanut tökkiä koska sitä ei ikinä tehdä..perjantaina ei ollut tässä ongelmia.

Lauantaina
Monen pohdinnan ja kikkailun jälkeen mä sitten käväsin kuitenkin NuPun leirillä koko lauman voimin treenaamassa rallytokoa ja agilitya. Porukkaa oli ihan kivasti ja oli mukavaa vaihtaa kuulumisia rennossa ilmapiirissä. KIITOS kaikille :) !

Lisäksi me ollaan lenkkeilty, juostu, käyty uimassa hoffien kanssa sun muuta koirahommaa väkräilty kaiken muun ohessa :) ! Wilman kuntoutus on tuonut sille kivasti massaa takaosaan ja liikkeisiin puhtautta. Keskiviikkona se lääkekuuri loppuu..aapuva..

Lauantaina agikisoihin pitkästä aikaa - jee!

Aten kanssa laatuaikaa - ihanaa :) ! *onnellinen huokaus*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti