Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

17.10.2011

Lauantain treenit

Päätin, että kokeilen kokeenomaisesti BH kaaviosta osaa, parilla välipalkalla, jotta tiedän kuinka kaukana ollaan onnistumisesta Nismon sairasloman jälkeen..täytyy sanoa, että aivan huipputreenit! Nismo toimi kuin unelma, oli heti autosta otettaessa aivan unelmavireessä, ei vuotanut mutta oli täpäkkä. Voi että kun tuli hyvä mieli! Ainoa mistä tuli hieman kaiherrus oli se että se nousi paikallaolossa istumaan kun Hiskiä leikitettiin vieressä..turhan iso häiriö ehkä joo, ja onneksi ei lähtenyt kuitenkaan..palautin ja samaa ärsykettä - PYSYI täydellisesti!!! Jihuu :) . Pitkä seuraaminen kokeenomaisesti, ei yhtään lisäkäskyä tarvittu, seuraamispaikka oli hyvä ja tuttu tirehtöörimarssi oli askelluksessa. Jäävissä lyhensin hieman askelta ja vilkaisin jääkö oikeaan asentoon ja kyllä, sekä istuminen että maahanmeno toimivat tosi hyvin! Luoksetulossa tuli lujaa ja lähemmäs kuin aikaisemmin eli Aten vinkki ruokakupin hyödyntämisessä on toiminut paremmin kuin hyvin! Palkkana käytin erillistä purkkia johon sitten juostiin yhdessä. Purkissa oli kissojen tölkkiruokaa - toimi hyvin eikä yrittänyt varastaa purkille :) ! Ihanaa - "vanha" Nismo on palannut!

Musta kiituri Wilma herätteli saalisviettiään treeneissä ja heitetty lelupalkka toimi sille hyvin! En revityttänyt saamiemme ohjeiden mukaisesti vaan nimenomaan innostus, heitto ja sitten annoin sen itsekseen riepotella saalista. Wilman treenivire kesti hyvin ilman että passivoitui tai olisi mennyt övereihin..Ate taas huomautti niistä samoista virheistä - outoja ylimääräisiä askeleita ottavat jalat - koska mä muistan?! En ikinä. Wilman seuraamiskohta on aika kiva ja oli kiva kun se puuhasteli häntä heiluen. Luoksetuloissa täytyy sitä paikallaanistumisen osuutta harjoitella, varastaa herkästi. Paikallaanoloon täytyi muutaman kerran palauttaa ennekuin pysyi niin että sain palkattua :).

Nemo oli mukana temppuilemassa ja kirmaili vapaana pitkin nurmikoita..Tuukka vähän puuhasteli sen kanssa ja niillä molemmilla näytti olevan oikein mukavaa :). Täytyisi temppukirjasta kaivaa uusia temppuja Nemolle, se kun oppii naksun kanssa melkein mitä vaan paitsi malttia ja seuraamista :D !

Hiskin ja Aten meno näytti taasen oikein kivalta :) .

Hyvät, kivat treenit!!!

Tänään Nismon kanssa agilityyn pitkästä aikaa - katsotaan tuleeko muuta kuin haukkumista ja sinkoilua ;).

Tällä vkolla onkin kuusi päivää töitä, lauantaina duunin jälkeen Lohjalle agia treenaamaan - kontaktien tehotreenit Hiskin kanssa ennen sunnuntain startteja Kirkkonummella :)!

Oli muuten iiiiiiiiihana vkonloppu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti