Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

25.10.2011

Nismo agiliitämässä

Vaikka lauantaisin on vähän puulle maistuvaa tehdä töitä, niin kyllä silloin tällöin siitä koituva arkivapaa tekee hyvää! Pikkuisen pidemmät unet ja kunnon lenkki koirien kanssa sellaiseen aikaan että vielä näkeekin jotain - voisiko päivä enää paremmin alkaa? Lenkkimaasto oli osittain, noh, hieman haasteellinen :D ! Kati ja Pimu olivat meitin mukana ja keli oli mitä parhain!

Päivällä oli myös aikaa laittaa kotia kuntoon ja laitta ruokaa rauhaksiin - voi kyllä, minä tosiaan nykyään laitan ruokaa ja vielä ehkä pidänkin siitä ;) ! Nismo ja Nemo olivat aivan intona kun olin kotona ja puuhastelivat arkiaskareissa mukana selkeästi nauttien. Erityisesti Nemo joka on aina ja kaikkialla :D !

Illalla Nismon kanssa agitreeneihin ja Nemo mukana rallattelemassa tietysti. Kiva radan pätkä ja paljon ohjauksia, kropan käyttöä ja irrotuksia...kiva, kiva kiva! Kiitos Elinalle treeneistä ja keinun kanssa avusta! Ajattelin ettei Nismon kanssa selvitä radasta mutta pöh ja pah, se meni sen näköisenä että olisi kauheastikin lajia harrastanut! Mulla synkkaa Nismon kanssa hyvin (onhan se minun ensimmäinen ikioma koira) ja puhumme samaa kieltä - vielä kun oppisin sen kanssa rytmityksen joskus?? Vaikka rata menikin kivasti, on mulla omassa liikkeessä Nismon kanssa hirveästi opittavaa. Ajan kanssa. Kohtuu nopeakin se oli :) ! Rengasta vahvistettiin ensin pelkästään, sitten radan osana eikä siinä ollut mitään ongelmia. A -este on sen mielestä ihan huippu ja lähdöissäkin pysyy kiltisti. Huutaa kyllä mennessään aina välillä, erityisesti käännöksissä..Ihmeen hyvin tulee ohjauksiin! Niisto-persjättöjä ja jaakotuksia..eikä ne olleet ollenkaan huonoja! Hyvä Nismo :) !

Nismo myös harjoitteli eilen peruutuksia ihan pikkuisen vaan :) ! Ei se mikään höhlä ole..kun selkeästi kertoo mitä siltä haluaa niin tekeehän se ja mielenkiinto säilyy hyvin. Ainoa "miinus" on se että menee vähän turhan helposti yli..

Tänään hoffitukset saivat keskittyä pihahommiin ja pihapainiin ja hiippuraiset viihdyttivät Tuukkaa lyhyen koulupäivän jälkeen. Nemo oli kuulemma ahkerasti roudannut lelua heitettäväksi :) !

Huomenna Katin ja mun lenkkiseurueeseen liittyy myös Tuija & Laku!

Joskos torstaina vähän niitä jääviä harjoittelisi?? Ja vkonloppuna myös? Ate ja pojat lupasi viedä mut lauantaina syömään töiden jälkeen - on ne rakkaita :) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti