Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

14.10.2011

Lenkkihavaintoja ja eläinlääkäriä

Nemo on kyllä niin erikoinen pikkuinen..eilen kiinnitin huomiota taas sen "laumakäytökseen" lenkillä, tällä kertaa mukana Pimu ja Wilma. Se haluaa kaikin keinoin olla mahdollisimman vähän provosoiva, arkailematta kuitenkaan lainkaan..käyttäytyy äärimmäisen rauhallisesti ja kaikella olemuksellaan viestittää, että vaikka mitä tapahtuisi niin hän väistää ja kävelee ulos tilanteesta. Reippaasti ja kevyesti pysyy joukossa mukana ja vähän turhankin rohkeasti tepstelee häntä ylhäällä Pimun ja Wilman välissä. Kaikki Nemon kanssa on niin mutkatonta..kun minä pysähdyn, se pysähtyy, kun minä puhun, se vilkaisee automaattisesti koskettaako asia häntä vai ei. Sitä aina välillä unohtaa arvostaa tällaisia mukamas itsestäänselvyyksiä :) !

Pikkuinen hiiri kohtasi eilen lenkillä lopun...Wilma nappasi hiiren, ehti kuulua pieni "piip", häntä vilahti suupielessä ja nielaisu...eikä enää ollut mitään hiirtä. Nemo katseli ihmeissään vieressä, että mitä oikein tapahtuu ja tosiaan kaikki kävi niin nopeasti että en ehtinyt antaa edes IRTI käskyä..se että olisiko se edes toiminut siinä kohtaa onkin toinen tarina :D ! Wilma possu..Sille on tullut kivasti karvaa ja lihasta - erityisesti takaosaan. Eikä mitään ontumistakaan ole esiintynyt! JEE!

Tänä aamuna olikin sitten eläinlääkärireissu. Nismo, Nemo ja Hiski rokotuksiin ja Nismolta vielä tikit pois. Hiski oli kuuliainen - laitoin sen toimenpidehuoneen lattialle "paikallaoloon" ja se ihmetteli kun hiippiksiä rokotettiin :). Hiski veti ihan mallisuorituksen, eli ei edes huomannut piikkiä. Nemo oli kauhusta jäykkänä, mutta antoi kauniisti tutkia eikä edes vingahtanut rokotuspiikistä. Nismollakin meni itse terveystarkastus + rokotus ilman mitään ongelmia ja tikkijen poistokin alkuun kunnes sakset osuivat nahkaan ja pala nahkaa lähti irti..sitten siinä olikin pitelemistä - voi elämä mikä härdelli! Noh, tikit on kuitenkin irti ja kaikki ok, haava oli hyvin parantunut. Hiski käänteli Nismon kaaoksen ajan päätään vaan molemmille puolille ihmeissään, mutta ei noussut. Varasin myös Nemolle kastraatioajan tänään - ennenkuin se taas jää! 3.11 lähtee Nemosen pallurat, Skutilla tietysti. Samalla myös hammaskivenpoisto.

Tänään duunin tyttöjen kanssa Britneyn keikalle - saatiin se palkinnoksi hyvästä tuloksesta. Huomenna treeneihin - JEEEEEEEE - ja Iskän 50-vuotis juhlille..sunnuntaina sirkukseen! Kyllähän sitä taas saadaan Aten kanssa suhailla :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti