Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

4.6.2012

Tottista

Olipas kiva viikonloppu :) . Poikien päättärit oli ainoa lukkoon lyöty homma ja muuten me saatiin tehdä ihan mitä haluttiin - kiitos rakas viikonlopusta! Koti tuli taas siivottua putipuhtaaksi joskin sen sellaisena pitäminen vaatii meidän laumassa imurointia joka päivä. Pojat saivat hyvät todistukset ja Lassia ei paljon kotona näy nyt kun pääsee mopolla kylille pörräämään :) . Kiitos Katjalle myös visiiteistä ja treeniporukalle sunnuntaista niin ja Katille lenkeistä :)

Käytiin harjoittelemassa näyttelyä varten porukalla ja siinä samalla sitten tottista Nismon kanssa. BH-kaavion jääviä uusin säännöin -istuminen erinomainen! Seuraamiset oli tosi jees ja perusasennot liikkeestä jees, mutta edestä sivulle vinoja..hmm..Ihmisryhmää ja selkeästi näkyi ettei sitä hetkeen olla otettu, saatiin onnistumaan kuitenkin. Pari hauhauta tuli mutta komentamalla sain heti hiljaiseksi ja mikä parasta - hallinta toimi 110 % vaikka samalla kentällä oli neljä muutakin koiraa! HYVÄ NISMO! Palkkasin hurjasti ja innokkaasti ja tuntui hyvältä tehdä sen kanssa. Eilen illalla vielä piiiiitkä lenkki hiippujen ja Iitan kanssa. Ja sen jälkeen kävin vielä Katin kanssa Hiskiä ja Wilmaa juoksuttamassa ja taas Wilmaa...aika käy vähiin :( .

Reissua pukkaisi alkaen perjantai aamusta - OUJEE! Kivaa,kivaa :)

Se mikä ei ole kivaa on minun polveni joka keksi eilen ottaa jostain itseensä...kävellä pystyy, mutta kyykkyyn tai sieltä ylös ei ole mitään asiaa..tänään äkkiä työterveyteen joka komensi lepuuttamaan jalkaa. Mä kyllä kerroin että joo, yritän lepuuttaa mutta sairaslomalle en kyllä ehdi jäädä, tyhmää - voi kyllä, mutta kun ei voi niin ei voi...polvi röntgeniin ja aika ortopedille. Keskiviikkona röntgenien tulokset sitten. Polvi paukkui hemmetisti vääntelyssä ja tuntuu turvonneelta, varmaankin kerää taas nestettä. Ei tarvitse haaveilla edes agilitytreeneistä huomenna..tule jalka pliis pian kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti