Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

27.9.2012

Tokoa tietty :)

Tuleva koe mielessä ja mennyt koe kauhuna muistissa....nyt täytyisi tsempata, jos ei itsensä niin edes Nismon vuoksi :) !

Eilen oikein erinoamiset treenit SuHaKon riveissä, viimeistä kertaa keskiviikkopaikalla - jatkossa sitten lauantaisin eli mä pääsen paikalle vaan joka toinen kerta kun täytyisi töitäkin tehdä :) .

Ensin ryhmähäiriötä maahanmenoihin, seuraamisiin yms eli pujottelumallina toisten koriakoiden välistä. Se oli oikein loistoidea - ei mene niin kaavamaiseksi. Nismolle teki ihan superhyvää koska se ei ole mikään sosiaalinen tyyppi - koulutuksella pysyy aisoissa mutta ei nauti tilanteesta missä on paljon koiria.

Ainut ongelma eilisissä treeneissä oli istuminen..Nismo osasi hienosti seistä ja mennä maahan kuraiseen hiekkaan mutta se istuminen - mikä se on?! Niitä sitten tehostettiin perusasennon muodossa ja ilman. Tästä ideoituneena päätin kokeilla mitä se tuumaa kaukokäskyistä - ihan perus istu-maahan vaihdoista. Sehän osasi! Käsimerkillä ja käskyllä ylös, hyvä Nismo :) !

Paikallolotreeni oli jees! Luoksetulon perusasento oli suora heti kun se sai istumaan...

Nemo teki luoksetuloja ja perusasentoja...se on vaan niin hönö..innokas ja hölmö mutta niin hyväntahtoinen ja hyväntuulinen :) .

Superpalkka (kuivattuja kananjalkoja) molemmille loppuun!

Kotosallakin ollaan treenattu leikkien ja vähän enemmän tosissaan :). Hiekkamonttua on käyty kuluttamassa treenaten ja leikkien sekä vaan päättömästi juosten!

Kaikkein iloksi Wilma on voinut kohtuullisen hyvin! Kauhean kauaa se ei jaksa juosta ja menee mielellään pötkölleen vapaana juoksemisen jälkeen mutta lihaksisto on kehittynyt/parantunut ja ontumista ei ole ilmaantunut. Peukut pystyssä että jatkuukin näin :) .

Kouluttaminen minun osalta NuPussa päättyi toistaiseksi omasta vapaasta tahdostani ja haikein mielin luovutin avaimen ja pidin ryhmälleni loppupuheen - ne ovat olleet ihan parhaita! Yllätyin myös iloisesti kun he olivat muistaneet minua lahjalla - kiitos vielä :) !

Agilityn osalta sovittu talven säännöllisen epäsäännölliset treenit lämpöisessä pikkuporukalla, odotan innolla! Minulta mukana molemmat hoffit; Hiski & Iita ! Hiski tosiaan ilmottu Lietoon 13.10 kurvailemaan kolmelle radalle.

Iitan kepit ovat mietityttäneet minua kovasti...tein ensin 2X2 systeemillä sisäänmenoa, sitten vauhtia kujalla ja nyt kuja on n.10 cm levyinen ja hoffi painelee siitä lujaa läpi palkalle - kuja on koko 12 kepin mittainen. Nyt päätin kuitenkin palata "taaksepäin" ja laittaa verkot...ehkä huono idea, ehkä hyvä, sen näkee sitten :) .

Syksy tekee kovasti tuloaan ja illan valoisat tunnit jäävät aika lyhyiksi..juurikin näinä aikoina erityiseen rooliin nousee se lämmin kainalo mihin käpertyä ja turista niitä maailman turhimpia juttuja...rakas..*suukko*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti