Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

15.10.2012

Liitelyä ja rallya

Hui, mihin se yhden päivän pidempi vkonloppu meni??

Perjantaina Lassi uhrautui mulle "orjaksi" koska koulusta oli työhöntutustumispäivä. Meillä meni perjantai aamupäivä oikein rattoisasti siivoten, omenoita keräten, lenkkeillen (se käveli tunnin iloisesti jutellen, go Lassi!) , kaupassa käyden yms yms...kivaa kun oli apulainen :) ! Lenkillä Lassi sai hoidettavakseen sen kaikkein lepposimman eli Nemon joka vaan tepastelee eikä välitä mistään/kenestäkään.

Iltasella mä piipahdin NuPun toto-juoksussa Nismon ja Nemon kanssa - tämä on sellainen hauska tapa vaikka me ollaan jo kolmatta vuotta peräkkäin kahdella viimeisellä sijalla pikkukoirien luokassa ;). Nemo on aina Nismoa sen puolisen sekuntia hitaampi. Voi kuinka kivaa niillä olikin juosta!

Lauantaina Hiskin kanssa Liedossa 2 x agistartti. Nollia ei tullut, tässä plussat ja miinukset:

+ Hiskin vire oli mainio ja korvat hyvin auki
+ ohjautuvuus oli jees, yhdessä käännöksessä vaan valahti
+ ihan ok kontaktit
+ pysyi lähdöissä
+ käyttäytyi mallikelpoisesti
+ tokan radan saksalainen oli niin onnistunut!
+ rimat pysyi ylhäällä

- oma tyhmyys tokalal radalla - ei kannata merkat koiralle hyppyä jos se on putkessa??!!! Niistä ei vissiin edelleenkään nää läpi
- ekan radan kepit - persiilleen meni sisäänmeno ja vielä kahteen kertaan

Yleisesti ottaen hyvillä mielillä lähdettiin kisoista kohti treenejä :) ! Iita ja Nismo & Nemo olivat myös mukana ja käyttäytyivät esimerkillisesti.

Treeneistä myöhästyin (voi itku!) mutta kukaan ei lynkannut mua kuitenkaan, ehkä ne antaa anteeksi ;). Paikkana vanha Lägin, nykyinen Siuntion halli - vitsit mitkä puitteet! Aivan mahtava pohja ja niin siistiä, vautsivau. Paljon esteitä ja tilaa.

Hiskin kanssa käännöksiä ja niistä superpalkkaa sekä samalla systeemillä kontakteja, kepeille hetsausta yms pikkujuttuja tehotreeninä - meni oikein loistavasti eikä alla olleet kisat painaneet yhtään hoffin tassuja :) .

Iita teki puomilla alasmenoja - hyvin malttoi! Lisäksi putkeen irrotuksia oikein kunnolla hetsaten ja lelun kanssa "karkuun juoksemisia", muutamia hyppyjä minirimoilla - oikein oikein hyvä! Iita on ihana kun se ei ollut moksiskaan uudesta paikasta vaan paineli menemään ihan kuin olisi aina siellä treenannut. Nuuskimisestakaan ei tarvinnut komentaa kuten ulkokentillä, hyvä Iita! Kauhea himo olisi treenata sitä enemmänkin mutta kaikki aikanaan ja vuorokauteen yksi 10 tuntia lisäaikaa kiitos!

Kiitos mun myöhästymisen Nismo ja Nemo joutuivat tällä kertaa tyytymään lenkkeilyyn ja ympyrän juoksemiseen pihamaalla - onnellisilta ne kyllä siltikin näytti ;)

Eilen rallytokon ekstrakoulutuksessa + NuPun rallymestiksissä...

Koulutuksessa mulla oli vaan Nismo ja se meni ihan sairaan hyvin!!! Vinkkejä käännöksiin ja suorittamiskohtiin. Nismo ei haukkunut ja keskittyi hyvin joten ei mennyt yliyrittämiseksi. Palkkailin radan ulkopuolella ja tein pidempää sekä lyhyempää kokonaisuutta, tykkäsin hurjasti. Sitten vien sen mestisradalla niin mitä se tekee?? Alkaa huutamaan taas kuin syötävä, räksyttää ja tuijottaa ja tekee kaikkea ihan tyhmää..Tähänkö nyt ollaan tultu mun jännittämisen takia :( ? Vaikka en edes kauheasti jännittänyt, pikkujuttu kuitenkin tuollaiset omat mestikset oikeisiin verrattuna. Mrr...treenit jatkukoon ja palkkaa vielä selkeämmin "irrallisena" radan ulkopuolelle.

Hiski possuili minkä kerkesi mestisradalla napsien mua esim vasemmalle käännöksissä hihasta yms muuta urpoa....saihan se hyväksytyn joo, mutta ohjaaja ei ollut kyllä tyytyväinen, vähän oli liikaa urpoenergiaa. Täytyy laittaa sitä enempi hallintaan ja treenata enemmän ;).

Iitasta tuli NuPun möllimestari vuodelle 2012...ja se teki kaikki itse kyltit ihan hyvin MUTTA ne välisiirtymät?! Mikä seuraa?? Tarkoittaako se eteenpäin katsomista ja sitä että aika-ajoin voi haistella?? Voi ärsytys..Voiko vielä ajatella että se on niin pentu, täytyyhän sille jotain antaa anteeksi ;) ?? Ja Iita puolustukseksi täytyy sanoa että lukuunottamatta sitä pirun nenää ei se juuri ole herkkä häiriölle.

Ohjasin myös Pimua ja se meni niin hienosti ja tarkasti ekaa kertaa elämässään rallyradalla - mutta silläpä olikin puolikurkkari ja sai sen takia hylätyn radalta...hmh...

Ilmoitin juuri rallytokojoukkueen Veikkolan SM-kisoihin ; Nismo (VOI), Hiski (ALO), Iita (ALO) ja Pimu (ALO) - ohjaajana minä kaikille ja joukkueen nimi : KokoEro ;) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti