Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

31.10.2012

Sitä ja tätä sekä tota

Ihanat lenkkikelit! Ollaan hyödynnetty kovasti Katin kanssa hyviä kelejä ja on lenkkiseuraa saatu myös Heidistä ja Elinasta - yhdessä meno on niin hauskaa, ei tarvitse yksin viipotella :) ! Yhden vapaan aamupäivän käytin siskoni Bean kanssa Lohjalla harjun lenkkimaastoissa, on ne vaan upeat!

Iita kulkee Nismon ja Nemon matkassa lenkeillä/kylässä yms todella kätevästi. Ainakin sitä on nyt sosiaalistettu enemmän kuin paljon. Tykkään kun se (ainakin toistaiseksi) on niin mutkaton missä vaan. Sen voi tuupata vieraaseen koiralaumaan, kylään (missä koiria tai ei) ja kaikenlaisiin paikkoihin tosta noin vaan ilman stressin häivääkään. Lisäksi se ei rähise eikä arastele oikein mitään - valmis heti leikkimään uusien tuttavuuksien kanssa ja häntä heiluttaa koiraa kun uusia hmisiä tulee. Kotona se kuitenkin osoittaa hoffin elkeitä vahtimalla tarmokkaasti pihaa ja kotia.

Hiskin kanssa on tullut tottista tehtyä - outoa ja hauskaa :) ! Rallyakin vähän ollaan tehty ja pikkuista possuilua lukuunottamatta ei mitään suurempaa hinkattavaa ole ollut. Noudossa vähän luovutusongelmia ja perusasennoissa suuhun pomppimista...mitä se ei tietenkään tee Atelle...mutta yleinen vire sillä on minunkin kanssa ollut hyvä ja korvat hörössä ollaan opetettu toinen toisiamme.

Wilma on pysynyt hyvänä! Pelkäsimme kylmiä ilmoja tosi paljon, mutta toistaiseksi turhaan. Lääkitys on ja pysyy kun koira menee kovaa ja on onnellisen oloinen. Naapurit ei ehkä niinkään koska vapaana juokseva Wilma saa metsän kuulostamaan siltä että siellä liikkuu vähintään 20 -päinen peuralauma :D !

Nismo ja Nemo ovat treenanneet omia juttujaan. Nismo on tehnyt tokojuttuja ja tottispuoltakin ihan kokeenomaisena ja yksittäisenä hupsutteluna. Haave olisi saada se vielä tänä vuonna ainakin kerran kokeeseen. Paineistumista koitetaan saada pois (lähinnä ohjaajasta!) . Heidin kanssa meille vieraalla maalla viime vkolla ja hyvin meni, ei Nismoa haitannut Turre eikä vieras paikka. Rallypuolelta Nismo on touhunnut lähinnä käännöksiä joissa puolenvaihto sekä oikealla seuraamista. Olin iloinen ettei oikea ja vasen ole toistaiseksi "syönyt toisiaan" tai sekoittanut pienen päätä. Nemo on keskittynyt temppuiluun, jäätyneisiin käpyihin sekä siihen että juoksemisen ilosta voi juosta kilometritolkulla kun se vaan on niin kivaa!

Hallivuoro olisi taasen lauantaina - agilitya siis tiedossa!

Mä muuten liityin puhelimen osalta nykyaikaan - uusi Lumia 800 - aika passeli peli!

Lisäksi eilen me Aten kanssa hyvästeltiin Rellu ja mä ajelin kotio vimosen päälle koira-autolla; Ford Transit Connect. Anteeksi Rellu, mutta ei tule ikävä...

Paljon kaikkea, sitä ja tätä sekä tota tosiaan - normi arkea tällaisen lauman kanssa, päivääkään en vaihtaisi pois :)

Mä vanhenin maanantaina ja sen kunniaksi rakas Ate ja pojat veivät minut jo lauantaina ulos syömään - voi että miten mahtavaa! Kohta ne kolmekymppiset lähestyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti