Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

26.6.2013

Tiistain perinteiset

Osa Harrastekoirien porukasta kasaantui perinteisesti tiistai-illan viettoon tottiksen merkeissä meidän pihakentälle. Aikaa siinä aina vierähtää huomaamatta muutama tunti :) . Kiva teitä on aina nähdä ja kiva on katsella kun Ate rakas istuu kuin nenä päähän siihen omaan hommaansa.

Nismon kanssa hömpöteltiin ja kuumuus ei muuten vaikuttanut poikaan, ei sitten millään tavalla. Se oli aivan tohkeissaan ja valitettavasti myös muutama haukku irtosi, erityisesti liikkeillelähdöissä. Tätä sitten korjattiin ja kiellettiin, meni ehkä neljännellä kerralla jakeluun...hmm...Jäävissä se sotki ensin down käskyn ja tarjosi seisomista..Luoksetulossa mä käytin väärää käskyä ja se jäi vinoon, korjauksella ok. Eli virheitä siellä ja täällä mutta vire ja into oli kohdallaan joten hyvä mieli jäi mulle treeneistä. Loppupalkkana sillä oli porkkananpätkä joka on niin herkkua että :) . Palkkasanaa "jes" jolloin se pyörähtää käytin ahkeraan ja se toimii sillä kyllä hyvin...ja se motivoituu uudelleen liikkeen jälkeen kun seurautan paikallani 360-astetta vasempaan. Ihan jees!

Nemo teki temppuja ja on oppinut uudenkin..se poimii kädestä kepin ja pudottaa sen maahan. Meistä se oli hauska homma kunnes Ate ihmetteli miksen ole opettanut sitä toisinpäin, eli että se keräisi sen maasta ja nostaisi käteen...ihan hyvä pointti, eipä tullut mieleen ;) . Nemo on kyllä outo, tällaiset maailman turhimmat se oppii tosi nopeasti ja sitten on jotain peruskäskyjä kuten "seiso" mitä täytyy jahkata ja jahkata..vika on siis opettajassa, eli minussa.

Jännittää Nismon huominen operaatio, vaikka se onkin vaan hamamskiven poisto...silti...

Tervikselle on ilmoja Ate laittanut menemään eli hoffien erkkariin ja rotumestaruustokoon....TERVIS TERVIS - täältä taas tullaan!!!

Wilma näki muuten varmaan elämänsä ekaa kertaa lampaita lenkillä...ensin ne oli ihan mitäänsanomattomia, mutta kun ne lähti juoksemaan niin johan nousi kierrokset ja korvat.

p.s. Vähän viileämpiä lenkki-ilmoja toivoisi minä ja koirat.

1 kommentti: