Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

16.8.2013

Forssa 14.8

Nismon toko-kokeesta ei jäänyt tuloksellisesti mainittavaa. Kolmostulos ja pari nollaa. Tuomarina Juha Kurtti. Pistelappu on nyt kaukana, mutta liikkeet meni kutakuinkin seuraavasti:

Luoksepästävyys 10
Istui ja heilutti häntää. Tuomarin kommentti; onpas siinä rohkea pieni.

Paikallaolo 0
Tämä jäi kaivelemaan mieltä...vettähän satoi koko kokeen ajan ja maa oli märkä. Kun on kermaperseen vikaa niin on. Ei mennyt maahan tokallakaan käskyllä joten jätin istumaan. Possu istui ehkä 15 sekuntia ja lähti haistelemaan??!!!! Koira kainaloon ja kiitos.

Seuraaminen kytkettynä 8
Ei parasta Nismoa mutta pääosin koeseuraamiseksi jees. Mahis olisi helposti ALO luokassa 10 seuraamiseen joten harjoittelua riittää.

Liikkeestä maahan 7
Tuplakäsky mutta meni ja nousi ekalla.

Luoksetulo 6
Jäi hyvin, mutta kun kävelin niin kuulin selän takaa pannan kilahduksen ja arvasin että on noussut seisomaan ja ravistellut märkää turkkiaan. Tuli heti ja lujaa, mutta perusasentoon meneminen kesti ja kesti..

Seuraaminen vapaana 8
Haukkui vähän..muutoin ihan jees.

Liikkeestä seis 0
Mikä moka minulta! Nismo kattelee taivaan tuuliin ja kun liikkuri kysyy olenko valmis niin miksi vastaan joo, jos en kuitenkaan ole?? Valmisteleva osuus kaamea ja stopista ei sitten tullut mitään.

Estehyppy 8
Lähti hyvin, seisoi heti käskystä mutta ennakoi perusasennon.

Kokonaisvaikutelma 8
Tuomari kommentoi että olet varmaan kovasti tehnyt töitä. Vastasin että koira on kohta 8 -vuotias ja nyt ABOUT koevalmis ;) . Eli kyllä!

Paljon huonoa, mutta yleisen vireen, potkun ja innon takia jäi itselle hyvä mieli. En myöskään jännittänyt kehässä lähellekään niin paljon kuin aiemmin. Nismon kanssa tuntui hyvältä tehdä ja palkkasana toimi kehässä hyvin. Sateesta huolimatta sillä pysyi vire yllä.

Kohti seuraavia kokeita, kahdet buukattu kuukauden sisälle!

Nemo ja Kati & Rosmo olivat turisteina mukana :) .

Pari pvää ja loma loppuu...on ollut kyllä ihana loma! Ja jännittää uusi työ...Mahtuu tähän vielä yhdet bileetkin ennen loman loppumista!

Loman lenkkikilsat alkaa olla kohillaan, melkein 300 km rikki! Tänä aamuna nautin taas vauhdin hurmasta Iitan kanssa kicbike -lenkillä :)

Loppuun kuva yhdestä lenkkiseurueesta tältä viikolta. Kuvassa rakkaiden hiippujen lisäksi Miran Nuusku ja Balu. Kaksi tuntia vierähti Kisakallion metsissä tosta noin vaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti