Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

30.8.2013

Hiskin kanssa liidellen

Hiskihän on pikkuhiljaa jäänyt puolieläkkeelle agilitysta, joten starttasimme tämä vuoden ekat kisat viime vkonloppuna Nummelassa Hi-Han kentällä. Tuomarina Anne Viitanen.

A -rata:

pyöritystä paljon A-esteen ympärillä minne ei kuitenkaan saanut mennä..ajattelin että on puolivoittoa jos saan sen pysymään sieltä poissa ja sain, hah! Otettiin kielto putkelta ja keppien sisäänmenossa ryssin, muutoin oikein kelpoa menoa :)

B-rata :

siis niin hyvä rata, niin hyvä yhteistyö. Tuntui että mentiin vaan ja tehtiin, kaikki tuntui niin luonnolliselta...mutta sitten tyhmä ohjaaja juoksee huonosti persjättöön ja Hiski luki yhden hypyn väärinpäin. Niin mun moka.

C-rata :

harvoin käy näin, mutta käy kuitenkin..unohdin meinaan radan :( . En vaan jotenkin saanut tutustumisessa kiinni yhdestä kohdasta ja sitten jäikin putki välistä..

D -rata :

Kipitettiin yliaikanolla. Tein omasta mielestäni onnistuneen leikkauksen ja päätin juhlia sillä pitkään, sekä sillä että se otti kaikilla radoilla kontaktit ja ohjautui juuri niinkuin minä ohjasin. Sillä oli korvat ja halu tehdä yhdessä. Voi Hiski rakas miten ikävä minulle tuleekaan meidän agivuosia kun ne pian päättyy..

Kaiken kaikkiaan riemu oli ylimmillään ja omassa vauhdissa on tullut muutos. Kaameasti heiluvat kädet menevät seuraavaksi korjaukseen.

Ilon aihetta toi myös samana viikonloppuna, samalla kentällä Hiskiä edeltävänä päivänä juosseet Rokka ja Maija jotka nappasivat ekan LUVAn ja voittivat luokkansa. Vitsit sentään kun oli hienon näköistä menoa. Upeaa työtä Maija :) !!!

Itsekin kipitin yhden ykkösluokan radan Turren kanssa koska se oli päättänyt possuilla ja karata Jukalta kaksi edellistä rataa..juostiin puhdas rata, mutta koska koira oli sen oloinen että lähtee sinne ja tonne niin yliaikaa harmilliset 0,9 sekuntia. Piruvie..noh, tärkeintä että se pysyi radalla!

Huomenna Nismolla toko-koe, treenattu aika vähän. Lähinnä hyppyä ja paikallaanoloa. Kyllä se osaa jos vaan on siinä moodissa että tekee. Katsotaan miten käy, toivottavasti on iloinen suoritus :)

Kiirettä on taas pitänyt, mutta lenkkikilometrejä on kertynyt silti mukavasti - työviikoilla sellaista 50 km / viikkoa, ihan riittävä minusta :)

Nismo ja Nemo viettivät hotellikoiran elämää tuossa viime viikolla neljä päivää enemmän kuin mallikelpoisesti. Nukkuivat kun olin töissä ja kaupungilla kulkivat kuin vanhat tekijät.

Ate rakkaan hermoja on varmasti koeteltu mun uuden duunin myötä, mutta kohta helpottaa kun Vantaan konttori aukeaa..

2 kommenttia:

  1. Kiitti vaan! Täällä ollaan tippalinssissä kun tollaisista viimeisistä agivuosista kirjotellaan...Hiski oli NIIIN hieno kisoissa!!
    Mutta Kiitos lainaohjastuksesta, se tuli ihan tarpeeseen ja osui oikeaan.

    VastaaPoista
  2. Haikein mielinhän täälläkin, ei sille minkään mahda että ne koiratkin vaan vanhenee :( ...No problem, oli kiva mennä!

    VastaaPoista