Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

11.7.2011

Koiramainen viikonloppu

Wilmurin kuntoutus jatkuu...ja mun pelko kasvaa..vaikka se ei edelleenkään linkuta tai kipuile jalkaa. En tiedä. Ihmispää on outo, kun joutuu odottamaan jotain niin ehtii käymään päässä kaikki kauhukuvat läpi. Toivon vaan niin paljon, että kuvat todistavat mun pelot vääräksi. Ate on kannustanut realistisiin ja positiivisiin ajatuksiin. Se on niin kylmän viileä tällaisissa asioissa, osaa ajatella fiksusti. Minä en..mutta onneksi tasapainotamme siis toisiamme :). Fyssarinkin varasin Wilmalle. Lenkeillä ok ja jumppaamisen myötä käyttää jalkaa seistessä tasapainoisemmin.

Lauantaina meillä oli Dagdahoffin pentutapaaminen. Tsiisus millaista vauhtia "pienet" kasvavat! Ihan oikeassa vauhdissa ovat, mutta aika menee niin kovin äkkiä. Paikalla oli Aada, Laku, Rokka ja Tiitu. Neljä kuudesta siis :). Kaikki olivat kovin reippaita koiranalkuja, hyvin hallinnassa ja selkeästi leimautuneita omistajiinsa. Kyllä niillä oli hauskaa! Ohjelmassa oli vaikka ja mitä..Avustin temppuradalla koirakoita ja näytin ensin Nismon ja Nemon kanssa miten siinä on tarkoitus mennä. Pikkuiset chihut tykittivät radalla aivan onnessaan ja nauttivat huomiosta :). Tosi hyvin meni kaikilla, eivät arastelleet uusia pintoja tai mitään - WAU! Hiski ja Ate näytti miten leikkimistä voi käyttää palkkana treenatessa..tässä kuvakin siitä aiheesta :Hiski esiintyi omaan hupaisaan tyyliinsä ja kantoi "saalista" kaikkien nähtäväksi häntä pystyssä - mihin sitä showkoira karvoistaan pääsee :D !

Mä muuten pystytin meijän pihaan kepit ja kaikki koiruudet on päässeet treenaamaan!

Kyllä illalla kaikkia väsytti :) !

Sunnuntaina mä olin poikkeuksellisesti töissä - spesiaalipäivä meidän "vip"asiakkaille. Olipas härdelli, onneksi Lassi oli auttamassa.

Eilen oli jo iltasella mukavan viileää niin hoffit pääsivät juoksemaan elämänsä kyllyydestä metsälenkillä :). Nismo ja Nemo ovat viikonloppuna tarhailleet kun ollaan oltu kotona. Kaksi pientä surkeaa naamaa näkyy tarhan ovella..tykkäävät kyllä ulkoilla ja lenkkeillä, mutta kun ilman minua on niin kamalan kurjaa mukamas. Tekee vaan hyvää niille :).

Vielä kaksi viikkoa kesälomaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti