Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

1.9.2011

Agiliitoa ja fyssaria

Pikaiset kertomukset taas ettei unhoitu :) ! Aten kanssa on kiirettä pitänyt taas kotosalla ja illat venyvät pitkiksi...pöh...onneksi on jo torstai ja kohta on jo vkonloppu - jihuu!

Mä ilmosin Nismon tokokokeeseen Hankoon, iik ja apua (paperipussihengitystä!) . Niinpä tiistaina otin kentällä agilityn lisäksi tokohyppyä ja jääviä. On se hassu otus...ensin se meni agiradalla ihan intopiukeena ja karkasi possu lähdöstäkin kerran..sitten vien sen seurauttaen kohti tokohyppyä, nenä ihan kiinni hyppyyn eikä se tehnyt elettäkään että olisi varastanut hypylle?! Hyvä niin :). Nemo kikkaili putki-puomi erottelua ja vähän takaakiertojakin sun muuta pientä sekä lyhyen paikallaolon ja ja ja...sitten meillä oli porukassa siskolta lainassa Pomo joka otti ekan kosketuksen agilityyn. On se reipas koira! Ei sitä mikään pelottanut tai edes arveluttanut, sinne vaan! Mun ajatus oli, että Nina innostuisi harrastamaan kun näkisi Pomon potentiaalin...noh, se ei ihan toiminut. Höh.

Hiskin kanssa Marjun treeneissä - keppejä, keppejä ja keppejä...vihdoin viimein meille alkaa olla ihan sama kummalta puolelta keppejä ohjaan..eikös se ole tässä vaiheessa jo ihan toivottavaakin, hih? Oon niin laiska opettaja tällaisissa jutuissa..puomin kontaktit oli meijän tasolle jopa superit :) ! Muutamia hyppyjä takaakierroin ja saksalaisilla, toimi tosi hyvin. Hyvät treenit taas!

Eilen Wilmalla alkoi sitten juoksu. Kyllä sitä odoteltiinkin! Viimeksi oli joulukuussa..Noh, se aiheuttaa tietynlaisia järjestelyitä kolmen uroksen talossa, mutta ihmeen vähän noi viimeksikin reagoivat. Piti mennä fyssari-Niinalle eilen, mutta juoksujen takia se tulikin sitten kotikäynnille ja juteltiin piiiiiiitkäään. Kiitos terapiasta Niina :) ! Wilma oli joistain osin parempi ja yleinen fyysinen olemus (turkki yms) oli terveempi kuin viimeksi. Kipureaktioita oli..mutta yksittäisiä onneksi..saatiin uusia jumppaohjeita!

Tänään vapaailta - JES!

Huomenna ehkä epiksiin...lauantaina Aten avuksi kouluttamaan ja Katin kanssa Kisakalliolle megalenkille! Sunnuntaina mä syön Aten kainalossa pizzaa enkä tee mitään ;) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti