Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

24.1.2012

Vauhtia vauhtia!!

Eilen Hiskin kanssa agitreeneissä. Hiski oli aivan onnesta mykkyrällä kun pääsi treenaamaan eikä meinannut karvoissaan pysyä. Lämmittelin kunnolla ja kunto meinasi jo siinä loppua kun flunssa yrittää selkeästi mut selättää..periksi en varmana anna!

Vauhtiympyrää ja Hiski tuli lujaa..vedätin oikein tarkoituksella jotta saisin siitä kaiken vauhdin irti ja hyvin onnistui vaikka omat keuhkot meinasivatkin jäädä sinne jonnekin matkan varrelle..Otti kierroksia ja kuumui niin hemmetisti..joka sitten usein purkautuu näpsimisenä jos en ole tarpeeksi nopea palkkauksen kanssa. "Pieni" possu siis..

Sitten keppejä lähettämällä - eka kerta aivan ketuilleen mutta sen jälkeen jopa ihan tosi jees suorituksia. Kontakteja ei hypitty kertaakaan, puomi oli vaan joillain kerroilla turkaisen hidas. A:n alastulo nopeahko ja hyvä, malttaa ja kuuntelee. Ohjautuvuus oli eilen todella kivaa luokkaa eikä ollenkaan tahmean tuntuista. Niisto persjätöissä tuli taas huomattua että kyllä noinkin iso koira vaan taipuu hienosti! Hiski kyllä on ihan jo luonnostaankin aika taipuvaa sorttia. Ei tarvinnut korottaa ääntä eikä juurikaan muutenkaan sanallisesti ohjata muuta kuin alasmenoilla..muutoin se meni ja tuli vaan, tuntui oikein mukavalta :)

Itse odottaminen oli jostain syystä tällä kertaa ihan kamalaa..kierrokset nousi ja piti yrittää pullistella joka suuntaan..mrr..

Katsotaan miten meidän sunnuntaina käy :) ! Kiitos Elina treeneistä! Illalla olo olikin sitten sellainen että kuume nousi lujaa..höh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti