Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

23.4.2012

Epiksissä ja vapaalla

Perjantaina oli Nu-Pun epikset - sen olisi voinut katsoa kyllä ihan sään perusteella koska seuran epiksissä sataa AINA! Kuten myös viime perjantaina...Oli hoppua töiden takia ehtiä paikalle ja Nismo jäi huono kelin takia pois kokonaan starteista. Hiskin kanssa kisaavien rata X 2 ja no joo - pari HYLsyä käytiin poimimassa :D . Ne kontaktit..ne kontaktit...kun ne on ansana niin Hiski menee herkästi läpi ohjauksen, possuilee suorastaan. Muutenkin oli vähän possutuulella, vallaton ja höyry. Roikkui hihassa sun muuta järkevää. Agility on hauska laji ;) ! Oli siellä ihan sellaisia hyviäkin pätkiä. Eniten olen onnellinen sekä Maijan ja Unnan möllivoitosta, että Pimun ja Katin upeasta aloituksesta möllikisoissa ja Fellan ja Millan hienosta radasta!!! Vähänkö olitte hienoja :). Toki hienoja oli paljon, mutta nämä omat ryhmäläiset saavat aina erityishuomion. JEE!


Lauantainakin oli työpäivä ja mun luottotyömiehet eli Nismo ja Nemo olivat tietty mukana :). Ne on niin ihania ja helppoja ottaa mukaan. Köllöttelevät kun teen töitä, eivät hätkähdä mistään ja vahtaavat toisella silmällä että alanko näyttämään siltä että onko lähdön aika. Lähtö kun tulee niin innoissaan pomppaavat pedeiltään pystyyn koska se tarkoittaa sitä, että pääsee pikkuiselle juoksulenkille lähimetsään! On ne kilttejä ja rakkaita.


Samaisena päivänä mun hiukset sai uuden leikkauksen ja hmmmm oranssin värin. Molemmista kiitos Ninalle, joskos kuitenkin täytyy muistaa että värjäysmoka ei mene sen piikkiin..hiukset vaan halusi tulla oransseiksi, minkä sille mahtaa. Nyt ne saa olla kiinni viikon verran jotta voin värjätä ne uudelleen. Tarkoitus oli saada niistä vaaleanruskeat..ei ihan menny kuten suunnittelin :D . Nismo ja Nemo oli mukana kyläilemässä ja Atekin hyppäsi mukaan remmiin..KIITOS Ninalle hiuksista ja siitä että halusit lenkkeilyttää myös hiippuraiset kotiin, joskin Nismo taisi uppiniskaisuutensa takia saada porttikiellon lenkkiseuraksi jos mä en ole mukana ;). Nismo on sellainen mammanpoika..mua voi totella, mutta kaikille muille voi kiukutella.


Katin kanssa käytiin nykäisemässä kevyt 13-14 km lenkki sunnuntaina..Aten kanssa ensin ajettiin reitti jottei me Katin kanssa eksyttäis :D . Meidän normilenkki on sellainen 7-9 km ja kun matkalla oli hemmetisti ylämäkiä niin aikaakin kului enemmän ja jalat tuli kipeiksi, mutta hauskaa oli! Mulla oli poikkeuksellisesti mukana vain Hiski joka nautti Pimun seurasta kovasti. Osan matkaa sai pidettyä vapaanakin. Kyllä oli lämmin keli! Loppumatkasta tilattiinkin valmiiksi mehua ja vettä odottamaan - kiitos rakas :).


Ah, tänään oli vapaata! Voi miten kiva oli saada hoidettua rauhassa ihan tavallisia asioita kuten siivousta ja kaupassakäyntiä ilman että tukka putkella paahtaa joka suuntaan..Nismon ja Nemon mielestä vapaata saisi olla useamminkin, koska silloin on aikaa vaan niille, niiden kanssa köllöttelyyn, temppuiluun yms yms.


Wilman nivelaineen lopputarkastus oli tänään ja ette usko! Takajalkojen painoero oli tasoittunut niin että ero oli enää vain 1-2 % !!! Voi että kun olin onnellinen :). Toki tämä on siitä, että Wilmaa ei vaan enää voi ottaa asfalttilenkeille mukaan..se ei vaan kestä ja on ihan könkkö sen jälkeen. Wilman lenkkeily on vapaana juoksemista ja pehmeillä alustoilla lenkkeilyä. Eläinlääkärin mukaan kaikki asfalttikävely tulee ottaa pois. Harmillista, mutta jos se toimii niin se toimii..ja Wilmaahan ei haittaa jos saa vaan vapaana juosta. Maasto kuin maasto niin täysiä mennään vaikka ei oikein saisikaan. Eli oikein hyviä ja sitten taas huonojakin uutisia..Eläinlääkärin mukaan ei varmaankaan ole kovin pitkäikäinen ja siihenhän me ollaan varauduttu. Tilanne ei kuitenkaan ollut niin kamala kuin ollaan pelätty sen olevan. Wilma on kyllä liikuttava omalla hassulla tavallaan - iltaisin se tulee ja painaa pään syliin, päästää hassun äänen ja heiluttelee häntää pitäen silmiä kiinni. Ihan kuin se halaisi :)


Joda ja Jästi on taas tehostaneet hiirestystä..tai lähinnä päästäisten saalistusta. Piha on täynnä raatoja. Joe-tyttönen on edelleen vaan sisäkissana ja se onkin varsinainen tavarapoliisi. Ihmeellinen kissa.


Jättöläntiellä kaikki hyvin vaikka kiirettä taas puskee mitä enemmän mennään kohti loppuviikkoa. Onneksi aina on kuitenkin kiire kotiin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti