Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

19.4.2012

Liitelyä ja tottelemista

Tiistaina Hiskin kanssa Marjun agiryhmässä - hyvät treenit jälleen!

Hiskin vire oli ihan loistava ja nykyään se kestää toistojakin paremmin, tai ainakin tiistaina kesti. Jää korvat hörössä lähtöön ja alun "hyppy-hyppy-putkeen" onnistuminen oli ihan super koska putkihan oli puomin alla ja kappas vaan, ei mennyt puomille! Putken jälkeinen takaakierto pakkovalssilla ja saksalaisella joista saksalainen oli varmasti nopeampi. Siitä kepeille lähetys tosi jees, aina oikein sisälle ja sitkeästi loppuun asti vaikka vedätin ja molemmilla puolilla. A:n kontakti ihan ok tai kohtalainen, olisi pitänyt olla tarkempi. Puomin alasmeno kovasta vauhdista parempi, pitäisi vaan uskoa ettei se hyppää kisoissa ja sitten jos hyppää niin sitten hyppää, palautetaan ja pois radalta..nyt mä jarruttelen ja varmistelen sitä kisoissa ihan urpona. Putkesta kääntymisiä, ne oli vähän hankalia, mutta nekin toistoilla ok. Taidettiin me nollanakin mennä ainakin kerran, ehkä kaksikin. Radassa oli paljon tekemistä ja silti kovaa menemistä. Hiski oli ihana ja reikäpallo oli pop.

Eilen Nismon kanssa tokoryhmässä..ajatuksena malttiharjoitukset ja haukkumisen poistaminen. Paljon tuli hyviä vinkkejä ja niitä sitten kokeiltiin, toimi ihan hyvin siihen haukkumiseen mutta sitten muu tekeminen vähän herpaantui..kun ei ole chihulla palvelusviettiä ;). Seuraamisia - tosi jees! Nopeita maahanmenoja - onnistui hyvin! Perusasentoja paljon - pari vinoa, mutta pääosin ok. Oli hauska taas puuhata sen kanssa.

Nemo saa tikit pois huomenna - kaksi viikkoa meni loppujen lopuksi nopeaan! Ei sillä ole ollut pöksyjäkään enää nyt loppuvaiheessa, kauluria tai muutakaan koska haavan kiusaaminen loppui aika nopeaan ja lääkkeetkin jo sunnuntaina. Nemo oli huomattavasti helpompi potilas kuin Nismo :). Ate kävi ostamassa tasaoainotyynyn ja siinä Nemo on nyt harjoitellut niitä syviä lihaksia. Se on ihan tollo..tekee mitä vaan namin toivossa ja malttia ei ole juurikaan - esittää koko osaamisen jos ei palkkaa tulekaan HETI :D . Tasapainoilu ei ollut sen mielestä kauheeta, ei se oikein noteerannut koko asiaan vaikka taapää tekikin töitä kovasti tasapainon löytämiseen.

IituliPiituli oli ekalla pidemmällä hihnalenkillä ihmisten ilmoilla. Aiemmat on olleet lyhyitä ja pidemmät taasen vapaana joten vähän jännitti että miten käyttäytyy..ihan turhaan! Pentu viipotti hihnassa Nismon ja Nemon rinnalla ihan kuin olisi aina kuulunut mukaan joukkoon. Ihmiset ja koirat, fillarit ja mopot..ei mitään haukkua tai murmotusta. Vähän katseli mutta kutsusta lähti taasen liikkeelle. Kontaktia ottaa heti kutsusta vaikka nuuskiminen on niin huippua. Reipas Iita!

Wilma on voinut taas vähän paremmin kun liukkaat kelit ovat takanapäin - päivä kerrallaan, viikko kerrallaan.

Pikakirjoitus...messut tulossa, hoppua riittää. Ja kuten olen aiemmin oppinut - kiireen keskellä TÄYTYY löytää aikaa sille että syö yhdessä, naureskelee yhdessä, löhöilee lempisarjan äärellä...ja taas jaksaa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti