Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

22.4.2013

...ja taas mennään!

Ei kuitenkaan vielä ihan täydellä teholla, mutta varovainen aloitus näin flunssan jäljiltä :)

Mun ollessa kipeänä on tuo vapaana juoksuttaminen ja ulkoilu olleet suuressa roolissa. Onni on hyvät maastot ja koirat joilla on korvat päässä. Ainut pelko on se että Nismon ja Nemon niskaan pääsee irtokoira joka ei tottelekaan..näimme muitakin irtokoiria ulkoilemassa, mutta kaikki olivat näppärästi hanskassa ja sulassa sovussa ilman läheltä piti -tilanteita selvittiin. Sunnuntaina oli aivan upea ilma ulkoiluun! Hiekkamontulle Nismon ja Nemon kanssa..oli hauska katsella edestakaisin vilahtelevia pieniä jotka innokkaana etsivät käpyjä ja oksia.

Sitten treenipuoli (lyhyestä virsi kaunis eikö vaan :D ??)

Projektitreeni nro 7 : täysi kaavio paikallaoloineen päivineen. Parina Heidi ja Turre, paikkana Ikkalan koulun kaukalo. Ihmisryhmä oli ilman ihmisiä, pelkkää pyöritystä. Tässä palasina ja palkkauksineen:

Paikallaolo - otin suoraan autosta ilman mitään herättelyitä. Vein paikalle ja käsktin, jäi hyvin ja ennenkaikkea levollisesti pötköttelemään, ihanaa! Olin varmuudeksi naama koiraan päin jotta näen mitä se touhuaa. Makasi rauhaksiin, jotenkin ihan erinäköisenä kuin pitkään aikaan. Turren luoksetulossa nousi istumaan, kävin käskyttämässä uudelleen ja Turre otti luoksetulon uudelleen - pysyi . Nousi ekasta perusasentoon - palkka ja riehutukset, pieni oli häntä heiluen nauravaisen näköisenä :)

Hihnassa seuraaminen - alkumatkasta ei tajunnut että ollaan töissä, siitä huomatutus. Huomautuksen jälkeen todella hyvä, topakka ja oikealla paikalla. Täyskäännös tiivis ja perusasennot suorat. Oikein hyvä!

Vapaana seuraaminen - koko matkan muutoin aivan perfecto mun mittapuuhun, mutta hitaassa jätätti ekat pari askelta sen näköisenä että luuli joutuvansa jäämään. Erinomainen kontakti ja suorat perusasennot.

Istuminen - meinasi valahtaa maahan mutta jäi ja pysyi hyvin - Heidi sanoi että ravisteli turkkia, mutta pysyi.

Maahanmeno ja luoksetulo - meni nopeasti, jäi hyvin ja käskystä täydellä vauhdilla perusasentoon joka aavistuksen vino.

Lyhyesti : oikein hyvät treenit! Oli ilo katsoa pientä joka touhusi ihan tohkeissaan. Loppupalkkana odotti porkkana joka narskutettiin hirmuisella innolla.

Treenien jälkeen kaivettiin autoista kickbiket ja lähdettiin matkaan. Sanoin etten kauheasti uskalla potkutella hikeä pintaan flunssan takia eikä mun kyllä tarvinnutkaan! Iita juoksi aivan hulluna kieli vyön alla :) . Intopiukeena oli lähdössä vetohommiin ja nautti selkeästi kun sai mennä vaan. 8 km lenkki tehtiin ja pidettiin tauko puolessa välissä. Autolle tultiin täydellä laukalla :) .

Ihanaa kun pääsi taas liikkumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti