Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

27.5.2013

Seuraavat kokeet

Forssassa 12.6 olisi meidän seuraava TOKO -koe Nismon kanssa. Kyseessä iltakoe, luokkina vain ALO,AVO ja tuomarina Riitta Räsänen. Katsotaan kuin meidän käy :D .

Sitten siihen treenisuunnitelmaan...seuraavat täytyy saada kuntoon:

1. Paikallaolo ja sen varmuus
2. Vire ja sen ylläpito - tämähän onnistui viimeksi kokeessa, toivottavsti jatkossakin!
3. Seuraamisen perusasennot

..koska kokeeseen on 2,5 viikkoa ajattelin että tämä viikko keskitytään pääosin paikalloon ja vireeseen, ei niinkään liikkeisiin/käskyihin. Katsotaan ne sitten ensi vkolla vielä läpi..

Tänään tulee kyllä poikkeus koska olen ilmoittanut Nismon möllitokoon, eli kokeenomainen treeni tänään. Nemokin on ilmoitettu nakkiluokkaan kuten ennenkin - se ilhaduttaa aina yleisöä :D .

Muutoin loppuviikko keskitytään hauskanpitoon häiriössä ja ilman sekä paikallaoloon häiriössä ja ilman.

...tämän pvän möllitoko näyttää sitten missä taas mennään vai mennäänkö missään ;) . Vähän tulee hoppu kun paikallaolo alkaa n.18.10 ja mä lähden Espoosta 17.10 eikä koirat oo mukana..

Eilen tuli tehtyä taas monta pitkää lenkkiä. Oli muuten hauskaa kun Katin kanssa "törmättiin" supikoiraan (vai mäyrä vai hei, miltä piisami näyttää ;) ??) ja koirathan oli sitä mieltä että sen voi syödä tai ainakin jahdata vähän matkaa..selvittiin kunnialla loppujen lopuksi.

Rakkaan Aten ja Wilman kanssa käytiin ihastelemassa upeita maisemia kun noustiin vastapäisen metsän kalliolle...hiljaisuudessa kun aukeaa peltonäkymät, maalaistalot ja ihan vihreys..voi miten kaunista olikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti