Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

28.5.2013

Molemmat taitavia - molemmat omalla tavallaan

Elisa tuomaroi meitä eilen NuPun möllitokossa. Illallakin oli KUUMA, mutta mieli kentän laitamilla oli iloinen ja kaikkia tsempattiin. Pikkuisen kiire tuli mutta ehdin kuin ehdinkin paikallaoloon, ALO eli Nismo ensin.

Tässä pojot ja selitykset:

Luoksepäästävyys 10
Istui paikallaan ja huiskutti häntää :)

Paikallaolo 9
Meni ekalla, jäi hyvin ja taasen nousi loppupuolella istumaan?! Elisa oli tosi armollinen kun otti vaan yhden pojon pois..Istui ja oli ihan rauhallinen...vierestä lähti koira eikä silti lähtenyt tulemaan, hyvä Nismo.

Seuraaminen hihnassa 10
Olisi voinut antaa ysin koska viimeinen perusasento täyskäännöksen jälkeen taas vino?! (ohjaajan moka? ) Muutoin tepasteli taas sitä parasta seuraamistaan, siitä tulee niin hyvä mieli!

Seuraaminen vapaana 9,5
Aiheesta miinusti koska pari haukkua tuli täyskäännöksen jälkeen. Juoksuosuus tosi tosi mallikas ja nyt ne perusasennotkin oli suorat - onkohan mun rytmityksellä tähän osuutta, veikkaan että kyllä!

Liikkeestä maahan 9,5
Hidastin vähän käskykohtaan, meni hyvin ja ekalla, nousi ekalla. Makasi rauhaksiin ja tarkkaavaisena.

Liikkeestä seis 8
Valmisteleva taas erinomainen, seisoi heti ja pysyi seisomassa aina loppuun asti...ja tarvitsi tuplakäskyn perusasentoon.

Estehyppy 8
Mun olisi pitänyt antaa sen katsoa että se hyppy on siellä. Seurasi niin kontaktissa ettei tajunnut koko estettä kun mä pelkäsin että se varastaa...Tuplakäsky yli menemiseen koska ekasta käskystä jäi vaan pyörittelemään päätään että mikä hyppy ja missä :D . Hyvin seisoi ja perusasento aavistuksen vino.

Kokonaisvaikutelma 9,5
Vitsit sentään mikä vire!!! MÄ OON IKIONNELLINEN! Ei koomailusta tietoakaan vaan teki taas iloisesti ja voimakkaasti. Ja osasin ohjata koiraa, lukuunottamatta seuraamisen vikaa perusasentoa...

Pojot : 184

Nemo osallistui sitten taasen nakkiluokkaan missä paikallaolo on hihnan mitan päässä, seuraamisia vain yksi ja saa kehua yms. Eihän Nemo osaa tokoa, mutta vitsit kun sillä oli hauskaa!

Luoksepäästävyys 10
Istui kuin tatti!

Paikkamakuu 9
Toistin paikka käskyä mutta hei se sähikäinen pysyi!!! Vaikka ampiainen pyöri pään ympärillä hetken aikaa.

Seuraaminen vapaana 8
Siinähän se tulee "kyydissä" mutta ei sillä ole tokoseuraamisen kanssa mitään tekemistä :D . Täyskäännöksissä katosi.

(tässä kohtaa kehumisen jälkeen se heitti ilmassa pari kertaa 360 astetta ja pyyhkäisi kanttiiniin tarkistamaan eväitä)

Liikkeestä maahan 7
Käsiapu ja vinoon jäi mutta pysyi. Tuplakäsky perusasentoon.

Luoksetulo 10
Jäi hyvin, tuli täysiä, kurvasi perusasennon pitkäksi ja vinoksi..

Liikkeestä seis 0
Ei se vaan halunnut pysähtyä vaan häntä heiluen kipitti perässä :D

Hyppy 8
Hyppäsi vasta käskystä eikä itekseen! Mutta seisomisen teki kurvattuaan vähän pidemmän kaaren esteen takana. Onko tää hei agilitya??

Kokonaisvaikutelma 9
Iloinen pieni koira joka todisti taasen sen että ei tarvitse olla täydellinen ollakseen silti täydellinen. Nemo rakas pieni, maailman helpoin ja hyväntuulisin koira. Sillä oli niin pirun hauskaa!

Pojot: 122 (max 160 p.)

Kivaa oli ja nyt täydet peukutukset Heidille ja Turrelle tulevaan kokeeseen!

Ate rakas treenasi kotikentällä merkkiväriset ja ehdin nähdä Iitan seuraamisesta pienen pätkän ennenkuin lähdin mölleilemään - näytti tosi hyvältä! Eikä Iita välittänyt mitään muista koirista jotka odottivat Suskin kanssa vuoroaan.

Mölleilyn jälkeen suhattiin vielä Wilman kanssa lenkille...nopea 5 km ja hiki pintaan!

Meillä alkaa tänään paikkamakuu -sulkeiset iloisella meiningillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti