Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

28.5.2014

Mitäs meille?

Pikakelauksella meidän arki : aamulla ylös klo 05:00 - 06:00 välillä, Aada ulos, Hiski ja Iita ulos, isoille hoffeille ruoka ja jäävät pihalle, pennuille ruoka kaikkine erilaisine osineen, pennut pois aitauksesta, aitauksen paperit jätesäkkiin, aitauksen pesu, petivaatteiden pesu, lelujen pesu, Nismo ja Nemo ulos, niille ruoka, pentujen leikkihetki, niiden sotkujen siivoamista, niiden käsittelyä, lelun repimistä, itse valmiiksi töihin, Nismon ja Nemon kanssa vielä ulkoilemaan, pennut takaisin aitaukseen, töihin, töistä kotiin, pentujen hoitoa, siivoamista, käsittelyä, touhua ja leikkiä, vieraita, ystäviä,ruoanlaittoa, siivoamista, pyykkäämistä, osa omista koirista lenkille/juoksemaan/vetämään, osa omista koirista treenaamaan/leikkimään/juoksemaan, pentujen ruokailua, pentujen ulkoilua, päivän punnitukset ja taas käsittelyä ja touhua, omien koirien iltaruoka ja lyhyet iltatreenit/iltapainit/iltaleikit/iltaälypelit mitä kuka milloinkin, pentujen sisääntulo, siivoamista, pentujen nukkumaanlaitto, Aten kanssa iltapalaa, Aten kanssa omaa aikaa ja sitten kello onkin jo jotain 01:00 ja 02:00 väliltä ja neljän tunnin päästä uudelleen alusta :)

Sellaisia on mun ja Aten päivät nyt :)

HUOM! En valita. Oikeasti en vaihtaisi päivääkään pois, koskaan ikinä. Lähinnä tämä ehkä pienenä kuittailuna niille, joilla on vaikeaa elämässä selvitä siitä että käy ihan vaan töissä. Ja kyllä, jokainen tekee omat valintansa ;). Kun on tarpeeksi tehokas, ehtii vaikka ja mitä. Jos jää paikalleen turhautumaan ja valittamaan ei koskaan pääse eteenpäin.

Sitäpaitsi nopeus ja tehokkuus, se on mun juttu!

Pentuset ovat jo niin hirmuisen isoja. Ensi vkolla ne lähtee jo omiin koteihin! Ovat hurjan reippaita ja rohkeita kaikki. Eläinlääkäri kävi sunnuntaina siruttamassa ja tarkastamassa koko porukan, kaikilla oli kaikki kunnossa - jipii :) !

Yksi blondinarttu etsii kotia, mielellään sijoitusta. Tässä pentu koiranetissä ja tiedustelut Aten kautta / kennel Dagdahoff, kuukkelista löytää yhteystiedot.

KLIK - blondityttönen :)

Pentu on sellainen, että jäisi kotiin jos olisi tarkoitus tästä pentueesta jättää. On niin makea!

Nismo ja Nemo olivat möllitokoilemassa maanantaina, meni hyvin sillä sen perusteella ilmoitin Nismon kokeeseen ;).Nemo kulkee aina mölleissä mukana humputtelemassa ja niin se teki nytkin. Taina sanoikin että ilo on katsella meidän touhuja kun ohjaajaa naurattaa, koiralla on hauskaa ja vaikka ei mene oikein nappiin niin iloa ainakin on.

Nemo osallistui helpompaan eli nakkiluokkaan missä liikkeet lyhyempiä jne..

Luoksepäästävyys 10 - istui paikallaan!

Paikallaolo 10 - makasi paikallaan!

...niinkuin koiran normaalisti kuuluukin mutta Nemo sähikäiseltä tämä oli oikeasti saavutus :D !

Seuraaminen - 5 ?

Noh, eihän se seuraa kun ei osaa...

Liikkeestä maahan - 5 ?

Meni käsiavulla ehkä kolmannella yrityksellä :D

Liikkestä seis - 7

Pysähty! Valmisteleva osuus oli sellaista lenkkikävelyä, vähän teputti perään..

Luoksetulo - 8

Jäi hyvin, tuli miljoonaa, istui eteen ja käsimerkillä sivulle.

Estehyppy - 7

Käsimerkillä ja käskyllä mutta hei se jäi seisomaan ja hei se otti perusasennon käskystä.

Yleisvaikutelma - 8

Olisi ollut 9 jos ei olisi paria kertaa liikkeiden välissä kurvannut kanttiiniin katsomaan joskos sieltä saisi pullaa tai muuta herkkua ;). Nauratti kyllä tehdä sen kanssa. Ihana Nemo..ja niin hyvä muistutus itselle että ei se saa olla niin vakavaa!

Nismosta olin niin ylpeä että! Nismo mölliALOssa:

Luoksepäästävyys - 10

Istui nätisti ja heilutti häntää.

Paikallaolo - 9,5

Ennakoi maahanmenoa, kun vedin henkeä niin putosi jo. Makasi todella rauhallisena ja varman näköisesti. Ykkösellä ylös!

Seuraaminen kytkettynä - 9,5

Nismon parasta, mä ryssin yhden perusasennon pysähtymällä liian nopeasti niin jäi vinoksi.

Seuraaminen vapaana - 9,5

Nismon parasta, yksi käännös aavistuksen levisi.

Liikkeestä maahan - 7,5

Kaksoiskäsky, valmisteleva osuus todella upea. Ykkösellä ylös.

Luoksetulo - 9

Jäi hyvin, tuli täysiä, vino perusasento.

Liikkeestä seis - 7,5

Teputti vähän perään, mutta kun pysähtyi niin oli ihan paikallaan vielä silloinkin kun palasin viereen.

Estehyppy - 8

Kaksoiskäsky ylitykseen, jäi hyvin seisomaan, ekasta perusasento.

Yleisvaikutelma - 9

EIKÄ YHTÄÄN HAUKKUA!!!! Ihana ihana Nismo!!!

Huomenna Nismolla onkin sitten rallykokeet, jännää :)


Lauantaina oli hoffien treffipvä. Iita oli ensin aamulla Rosmon kanssa"treffeillä" ja Nemo oli tietty mukana esiliinana ;). Käytiin lenkillä ja jäätelöllä kylillä. Illasta sitten Hiskillä ja Pimulla oli "treffit". Vietiin ne uimaan ja voi miten hauskaa niillä olikaan. Molemmat ovat ihan himouimareita ja jaksaisivat hakea keppiä vedestä varmaan ikuisuuden. Hiskin silmissä oli sellainen ihana pentumainen pilke koko uintireissun ajan. Iitaakin yritin uimaan, mutta toistaiseksi sain sen kerran järveen ja muuten lutrasi vaan etupäällä, pöh. Iita myös meinasi että mä voin ihan ite mennä sinne järveen, onneksi en pudonnut.


Mä oon hoffien kanssa käynyt juoksemassa, pidetään peukkuja että mun polvi kestää! Toistaiseksi tuntuu hyvältä, toivon todella että pysyy niin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti