Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

19.3.2011

Työt haittaa harrastuksia

Outlet on auki myös lauantaisin klo 10-14, joten niitä vkonloppuvuoro mullekin napsahtaa ja itsehän minä työvuorolistat teen ;). Kieltämättä siihen on vaikea tottua kun on ollut jo muutaman vuoden ma-pe töissä ja viikonlopun yövuorojakin tehty viimeksi 1,5 vuotta sitten. Lauantaisin on kuitenkin lyhyestä aukiolosta huolimatta ihan kohtuulliset myynnit, ottaen huomioon että täällä yritysalueella ei viikonloppuna ole minkäänlaista ohikulkua..ihan kuollutta lukuunottamatta Outletin asiakkaita. Ja joo, onhan lauantaissa se hyvä puoli että Nismo ja Nemo pääsevät töihin mukaan :).

Ate se tietää miten hullua pitää jännityksessä...se aamulla sanoi tilanneensa mulle lahjan ja että se tulee postiin mun nimellä. EIKÄ MITÄÄN MUUTA paljastanut??! Mähän oon ihan pistoksissa kun mietin että mikä se voisi olla...ja se tietää sen kyllä ;). Silti ihanaa, että ajattelee haluavansa yllättää minut lahjalla. Tuntuu tärkeältä.

Tänään Wilman piti päästä korkkaamaan ihan "virallinen" rallytokoura ja Nismon lähteä yrittämään AVOn nousutulosta, mutta ei sitten duunien takia päästykään. Kyllä harmitti, varsinkin kun niitä kokeita ei niin kauheasti järjestetä. Mehän ehdittiin jo ilmoittautua ja maksaakin, mutta se nyt sitten meni sivusuun. Huomenna Hiskin kanssa startataan Kirkkonummen kisoissa Seppo Savikon ja Esa Muotkan radoilla. Molemmat minulle vieraita tuomareita. Tai siis, nimet on toki tuttuja, mutta en ole ollut heidän radoillaan aikaisemmin.

Sain myös juuri aivan mahtavan tekstarin. Kati ja Pimu tokoilivat tänään itselleen koularin TK1 !!!!!! ONNEA!!!!!! Olen niin onnellinen Katin puolesta :) ! Vitsit ja wau!!! Huomenna mä tarjoan sille agikisoissa kyllä koularipullan :).

Pentuset ovat aikamoisia vekkuleita ;). Murisevat, haukkuvat ja painivat jo niin pirusti. Madotettu on nyt ekan kerran, kynnet leikattu ja pieni määrä pentupuuroakin maistettu. Aikamoisia ahmatteja suurin osa! Luonne-eroja alkaa selkeästi muodostumaan ja niitä onkin hauska seurata. Purevat nenästä, roikkuvat lahkeessa ja tekevät syöksyjä toistensa niskaan. On hauska katsoa, miten Aten sydän on täysin sulanut pienille hoffinaluille :).

Liukkaat kelit ovat tehneet lenkkeilystä mielenkiintoista. Liikun niin että näyttää siltä kun olisi paskat housussa. Miksi mä en ostanut niitä piikkejä kenkiin :(? Selkäkin kipeytyy kun könkkään menemään. Nismo on myös sitä mieltä että kun liukastelen, vedän sen mukaani (ja niin on pari kertaa käynyt) ja kiitos sen, Nismo kävelee häntä alhaalla surkean näköisenä heti kun meinaan kaatua, hmh :(. Nemo ei välitä tuon taivaallista vaikka kaatuilee ja hoffien kanssakin mua pelottaa lähinnä itseni puolesta :D !

Talvi näyttää tulleen takaisin..en anna sen pilata kevätfiilistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti