Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

30.5.2011

Hattulassa heiluttiin :)

Nopea kisaraportti : nollia ei tullut. Mä en yleensä masennu mutta eilen se ei ollu kaukana. Nollat oli niin perskeleen lähellä mutta kun ei niin ei.

Hattulassa kaksi agirataa siis Hiskin kanssa ja molemmat radat aika haasteellisia meille. Hiski on kontaktihullu ja molemmilla radoille oli putkia kontaktien alla yms ja kaikenlaista pyöritystä kontaktien edessä. Suoraviivaisiakin pätkiä löytyi kyllä.

Ekalla radalla karmaisevan pitkät kaarrokset ennen puomia, johon olisi halunnut kovasti, mutta tulikin lopulta ohjaukseen..sama homma loppu"suoralla", A:lle olisi mieli tehnyt kovasti ja taas kaarrokset. Muilta osin hieno rata, hyvät kontaktit ja kepitkin jees vaikka jouduin tekemään sinne pakkovalssin. Hyvin tuli putkista ohjaukseen jne..pääsimme maaliin ja n. sekunti yliaikaa!!! Voi perkele.

Tokalle radalle sitten sillä ajatuksella, että nyt juostaan eikä jäädä niitä kontakteja hipsimään eikä kaarrateta mihinkään suuntaan ylimääräisiä. Tosi hankala alku, putki A:n alla ja tietysti kauempi pää..meni upeesti ja sen jälkeinen ennakoiva valssi ja A:lle meno ihan perfecto! Sitten tuli kiire jotta ehtii ohjaamaan putkeen joka on puomin alla eikä puomille ja minä menin ja osuin Hiskiin?! Voi hemmetin hemmetti..siitä vitonen..ja loppurata tietysti nollana ja aikakin riitti ja oli hyvät kontaktit...ARG!

Täytyy vaan ajatella positiivisesti - me vielä pystytään siihen! Ajatukset kohti tortain hoffimestiksiä! Hiski on nro 1 makseissa..mun kauhein pelko...miten saan ajatukset kasaan heti rataantutustumisen jälkeen?? Toivottavasti siinä on edes aiempien luokkien palkinnot välissä..

KIITOS Katille taas mukana olosta, avusta, seurasta ja tsempityksestä :). Ja kiitos Hiski, olit hieno poika - vaikka et osaa tätä lukeakaan.

Mä menin sitten duunissa ottamaan ISON kaupallisen riskin..tällä hetkellä se näyttää siltä, että siitä tulee menestys, mutta seuraavat pari viikkoa on myös ihan törkeä kiire! Varsinkin kun huomenna on pakko pitää vapaa, jotta meitin kollit pääsee vihdoin palleistaan..Vähänkö olen niistä ylpeä, ne toivat ensimmäisen lintunsa näytille!

Huomenna agia kera hoffien ja aamupäivästä lenkkeilyä ja tottista kera Nismon & Nemon :) !

Aten kanssa katsottu taas uutta vaunua - ja molemmat on ihan tohkeissaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti