Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

26.5.2011

Nuuh nuuh + tottis ja vähän agikurvailuakin

NO NYT NÄÄ TEKSTIT MENI IHAN OUDOSTI...tän piti tulla eka ja mölleilyn sitten mutta noh, onpahan molemmat ylhäällä..

Treeniä treeniä. Keskiviikkona meillä oli SuHaKon porukkaa ja paineltiin metsään. Hemmetti miten paljon siellä on hyttysiä!!! Meinasi tulla jo tuskastuminen..talloin Hiskille jäljen, 4 keppiä ja yksi kulma. Katja talloi mulle ja Wilmalle jäljen, ohjeistuksena palkkaa about joka kolmas/neljäs askel. Keppi lopussa ja siitä vähän eteenpäin loppupalkka. Mun olisi pitänyt rauhotella sitä paaaaaljon kauemmin sillä eka puolisko meni ihan säätämiseksi. Oli se jäljellä, mutta seikkaili sen yli ristiin rastiin, vauhti ihan liian kova ja sitten kun liina kiristyi niin paineistui ja meni maate. Pöh..ilokseni kuitenkin viimeinen puolisko näytti ihan jäljen ajamiselta! Teki tarkkaan nenätöitä ja keskittyi hyvin. Kepistä ei tuon taivaallista kiinnostusta ennenkuin korjasin vähän. Kiitos Katjalle!

Sitten tottistakin, pääpointtina Nismon paikallaanolo kunnon häiriössä. Rico juoksemassa ja treenaamassa välittömässä läheisyydessä, Katjan palkatessa lelulla ja namilla..Hiski & Wilma tarhassa. Kati ja Tuukka pyörimässä siinä seassa. Luulin, ettei se pysy yhtään mutta pysyi yllättävän hyvin. Olin selkä koiraan päin sekä sivuttain, että näin mitä se puuhastelee. Kaksi kertaa nousi istumaan koko aikana ja palautin takaisin. Nismoa selkeästi jännitti, mutta ei lähtenyt kuitenkaan - TOSI JEES!!! Sitten ihmisryhmä. Ei välittänyt pätkääkään mistään! Seuraamisia jonkun verran ja Aten hyvä huomio mun sivuaskelista..ikuinen vaiva varmaan :D ! Yritän keskittyä niihin, mutta jotenkin niin herkästi lipsahtaa.

Pikkuinen minikiituri Nemo sai tehdä pari eteenmenoa palkkakupille jossa odotti nami. Possu varasti ensimmäisellä lähdöllä! Ei pätkääkään kuunnellut kun kielsin vaan viiletti häntä tötteröllä kupille...ei olisi saanut nauraa, mutta kun toinen oli niin tohkeissaan.

Tänään nopsakkaan Nismon kanssa kentällä paikallaanoloa ja liikkeestä istumista + luoksetulo. Pimun ollessa samaanaikaan kentällä. Hiottavaa siellä täällä, mutta mulle jäi treeneistä oikein positiivinen fiilis!!! Keskittyi ihan 110 % !Palkaksi agilitya ja sitten agia vielä vähän erikseen pienen radan muodossa. Liikkui nopeasti ja tarkasti - oikein hyvä!

Nemo sai mennä ihan pitkän radan agilitya, rimat maassa toki. On se ihana pieni :) ! Jopa possuili vähän! Karkasi esteille :D. Ei ollenkaan normi-Nemoa..se on yleensä niin kuuliainen vaikkakin innokas. Sitten se sai harjotella naksun avulla kapulan pitoa suussa. Ai että kun oli vaikeeta ja namin toivossa se tarjosi vaikka mitä :D !! Kati auttoi meitä ja saatiin me sitten sille vihdoin idea takaraivoon..

Nyt mä menin koko tästä tekstistä ihan sekaisin kun luulin jo julkaisseeni tämän ja tein uudenkin ja nyt tämä olikin sitten luonnoksissa ja blaah...urpo mä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti