Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

28.5.2011

Mölleilyä

Torstaina Lassi täytti vuosia!!! Selkeä teini jo..kohta pitäisi alkaa tekemään kouluvalintoja ja sen sellaista kun kasiluokkakin alkaa tämän kesän jälkeen. Viikko on kyllä mennyt taasen äkkiä, kääk! Keskiviikon Ykkössanomissa julkaistiin koko sivun kokoinen juttu aiheesta "Chihuahua - se pieni koira" . Se kertoi mun näkemyksestä rotuun ja minun omista hiippuroistani. Toivon, että se aiheuttaa keskustelua pienten rotujen omistajissa ja miksei isojenkin. Ärtymystäkin se varmasti aiheuttaa..noh, kaikkia ei voi miellyttää eikä ole tarkoituskaan.

Eilen kerittiin puolijuoksulla piipahtamaan seuran epiksissä. Hauska möllirata, pientä tekemistä ja vauhtisuoraa. Nismo ja Nemo olivat olleet koko päivän mun mukana Turun Tefal Outletissa, jossa olin vakkarikäynnillä, ja ajattelin että Nismo on varmaan väsynyt kun takana on jo pitkä päivä. Pöh ja pah..ei mitään vaikutusta! Tuloksena ekalta radalta 10 ja uusinnasta 0. Nismo ohjautui ja liikkui tosi kivasti! Ekalla radalla liukastui A:n ylösmenolla, etujalat alta ja löi leukansa A-esteeseen niin että vinkaisi ja valui alas :(. Ajattelin etten saa sitä enää uudestaan menemään, mutta reipas kirppu pudisteli vaan turkkiaan ja kiipesi kauhealla innolla! JES! Toinen vitonen napsahti sitten putkelta joka oli hieman pimeässä kulmassa, meni vasta toisella käskyllä. Muutoin oli kyllä niin hieno rata Nismolta ja vauhtiakin riitti kivasti :) ! Ohjautuvuutta oli yllättävissä kohdissa enemmän kuin osasin kuvitella tai vaatia. Tosi kiva olo jäi! Kiitos Nismo!

Hiski sai mennä ulkopuolisena mölliradan. Ajatuksena ottaa kontaktit nopeasti ja tarkasti ja me onnistuttiin! Pidettiin hauskaa ja mentiin hullulla innolla :) ! Sitten putkesta piti kääntää puomille, eikä näköyhteydessä olevalle A:lle ja kas kun hups ja oho ja meni jo..:D. Eteenmeno loppusuoralla oikein positiivinen - nenu pysyy hyvin oikeaan suuntaan! Katsotaan miten meillä sunnuntaina menee, hauskaa ainakin nyt oli :) !

Nismo & Nemo olivat tänäänkin töissä mukana ja pötköttelivät reporankoina kassan takana koko päivän...

Saijakin oli eilen yökylässä - kivaa!!! Onneksi edes eilen oli se hetki aikaa vaan olla ja puhua...huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti