Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

17.5.2011

Kesäkiireet alkaa

Oih, koti :) !!! Nizzassa oli ihan jees ja ainakin kuuma, mutta kyllä meinasin haljeta ikävästä. Itkuhan siinä tuli silmään kun Ate ja pojat olivat minua vastassa lentokentällä lauantaina. On onni rakastaa toista ja saada saman verran rakkautta takaisin. Muutaman päivän erossa olemisen jälkeen tunteet ovat sitäkin selkeämpiä. En tiedä ketä tai mitä pitäisi kiittää, mutta tuntuu enemmän kuin hyvältä olla minä. Mummikin kysyi minulta sunnuntaina että mitä kuuluu ja huomasin vastaavani, että en voisi elämältäni enempää saada tai toivoa.

Koirilla oli ollut myöskin ikävä...ja Jodalla! Se onkin niin minun kissa. Nismo ja Nemo meinasivat seota totaalisesti minut nähdessään ja Nemo raahasi kivistä lähtien kaikenmoisia aarteita näytille. Se on sellainen ihme roudari muutenkin. Nismo on huomattavasti hillitympi, tai ainakin yrittää, mutta nyt senkin paketti räjähti käsiin. Ate oli kyllä pärjännyt niiden kanssa loistavasti..mun mielestä se on saavutus, koska uskomattoman paljon voi tuollaiset pienet chihut vedättää ;). On siinä kyllä hommaa..hoitaa yksin meijän neljää koiraa ja kolmea kissaa, käydä töissä ja hoitaa lapsetkin, kodista puhumattakaan.

Meijän koiratarha valmistuu kauheeta vauhtia!!! On kyllä kiva ihastella sitä ja miettiä, että se on yhdessä rakennettu. Eilen kun sitä yhdessä taas väkräiltiin, niin käytiin samalla läpi tämän viikon ohjelmaa..tänään agilitya, huomenna tottista ja maastotreenit, torstaina hallituksen kokous, perjantaina agiepikset, lauantaina Hiskin & Wilman näyttely, sunnuntaina Someron näyttely johon Ate menee esittämään Ringan Oton...ja sitten tietysti töitä ja koiratarhan rakentamista sekä kaikkea normihommaa. Wilmasta lähtee tällä hetkellä niin paljon karvaa, että kaikki illat voisi käyttää siivoamiseen. Yhteenvetona = kesäkiireet tosiaan alkaa!!!! Onneksi kiireet ovat suurimmalta osin yhteisiä. Kivaa mennä pitkästä aikaa näyttelyyn! Agiepiksiin otan pitkän pohdinnan jälkeen Nismon (hui!) ja Hiskin. Nismo saa mennä minimölleihin, Hiski mölleihin ja kisaaviin. Vähän jännittää miten Nismon kanssa yhteistyö toimii, mutta onneksi on tuttu kenttä ja täytyy ottaa tottikset ennen sen rataa. Lupasin myös jeesata Miraa jonka jalka on kipsattu ja juosta Balun & Nuuskun kanssa. Toivottavasti niiden kanssa menee hyvin eikä Miran tarvitse hävetä - hyviä koiria kummatkin :) .

Ja ollaanhan me kaikenlaista muutakin buukattu kalentereihin...on rallytokoa, sm-tokoa, bh koetta, agilitya, näyttelyitä, pentutapaamisia...voisikohan palkallista kesälomaa anoa välille toukokuu - elokuu ??

Oltiinhan me myös kiekkotunnelmissa : IHANAA LEIJONAT IHANAA!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti