Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

16.7.2012

Lenkkiä lenkkiä :)

Polvituki jalkaan ja menoksi! Iskuja vaimentavat kengätkin tulevat lähiaikoina postiin niin saa laittaa tosissaan tossua toisen eteen. Tuen kanssa kun on viuhtonut menemään niin loppulenkistä vähän juilii, mutta särky ei ole pysyvää vaan menee ohi eikä ole lisääntynyt mitenkään huomattavasti joten en ole antanut sen häiritä menoa. Viikonloppuna kertyikin kilometrejä taasen reilut 20 km joista kaikilla matkoilla oli Nismo ja Nemo mukana sekä osalla myös "pikkuinen" Iita. Kati ja Pimukin olivat eilen meidän mukana :) . Kävellen lenkkeilystä tulee niin hyvä olo ja on kiva tulla kotiin kun koirat käyvät rauhallisina nukkumaan ja itsekin voi rentoutua. Eilen sateessa tehty pitkä lenkki aiheutti kyllä Nismon suunnalta melkoista mulkoilua minun suuntaan mutta sitkeästi se tepasteli mukana porukassa.

Perjantaina oltiin tosiaan vähän hunningolla ja voi että kun olikin mukavaa! Tuli naurettua niin että elinvuosia tuli varmasti ainakin sata lisää ;) ! KIITOS kaikille ystäville ja rakkaalle, kyllä meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Vielä olisi 5,5 työpäivää loman alkuun, ei millään malttaisi odottaa! Aten kanssa ihania suunnitelmia, kuten esimerkiksi olla pari päivää tekemättä yhtään mitään muuta kuin vaan olla yhdessä :). Koiramaista ja ei koiramaista pientä reissua pukkaisi ja vähän sukuointia, ystäviä...

Huomiseksi varasin kentän meidän laumalle, päsätään liitelemään ja Iita opiskelemaan :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti