Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

8.12.2010

Hoffit hallilla

Kiitos loman on ollut päivisin aikaa olla koirien kanssa. Nismo ja Nemo saivat eilen aamusta asti viettää laatuaikaa ihan keskenään minun kanssa, toki kissat pyörivät jaloissa ja pitivät huolta että tulee tarpeeksi painittua :). Aamupäivästä käytiin pitkällä lenkillä ja sisällä sitten temppuiltiin ja hoidettiin normihommia. Erityisesti Nemo on aika "hyvä" apu askareissa - aina se on nenineen siellä missä tapahtuu ja pirulainen varastaa kaiken mitä jaksaa kantaa.

Tykkään olla kotona. Rakastan arkeani ja kotia ja niitä ihmisiä, eläimiä ja asioita mitkä tekevät siitä kodin. Voi kunpa voisin jäädä tänne ja tehdä töitä täältä. On niin ihanaa laittaa kaikki valmiiksi..lämmittää ja tehdä ruokaa, siivota jne, olla koirien kanssa..ja kun Ate tulee kotiin, on aikaa olla yhdessä koska hommat on jo hoidettu. Onnellinen huokaus..ja haikeakin, kun huomenna joutuu taas oikeisiin töihin. Ei minusta laiskottelijaksi olisi, kyllä meillä täällä kotona hommaa riittää ihan työpäiväksi..varsinkin jos on välillä lähellä hysteriaa siisteyden kanssa, kuten minä :D.

Eilen oli viimeinen kerta hallilla tälle vuodelle. Tai siis, ainakin viimeinen sovittu! Otin mukaan Hiskin ja Wilman jotka meinasivat taas riemusta ratketa kun tiesivät että pääsee autoon = pääsee treenaamaan. Mähän sain myös loistoidean siellä hallilla. Otan ne samaanaikaan autosta, vien lenkille ja sitä rataa...itseasiassa se toimi ihan hyvin sen jälkeen kun mulla meni hermo 100 metrin jälkeen. Molemmat kun on "minä ensin" asenteella ja aivan onnessaan täynnä virtaa..Sitten kun mä niille rähähdin niin meni aivan loistavasti enkä edes kaatunut.

Hiskin kanssa haettiin vauhtia ja iloa, yhteistä hauskaa. Mä kun oon viimeaikoina treenannut sillä pitkälti kontakteja ja kääntymisiä missä oon jostain syystä tiukkis-ohjaaja koko ajan niin Hiski on päättänyt että mee kuule ihan ite vaan. Tekee se mutta vauhti kärsii. Niinpä muistin jälleen yksittäisten esteiden merkityksen ja lyhyistä pätkistä palkkaamisen. Lelu käteen ja asenne että nämä on TREENIT!!! Meni oikein kivasti :) . Vauhtia oli ettei keretä meinannut ja silti kääntyi ja kuunteli. Paljon paljon lelurepimistä. Jee ja hauskaa :). Oon muuten hukannut valssin taidon..huomasin että ne leviää joka suuntaan ja liikkuu väärin..tai sitten en oo sitä osannutkaan :D .

Mustuainen, WilmuriKulmuri..on saanut Atelta uuden nimen: WilmaTheDramaQueen. Nimensä veroinen se kyllä onkin :D . Wilma oli eilen taas reippaana hallilla, ihmiset ja koirat olivat kamalan mielenkiintoisia mutta malttoi kuitenkin myös keskittyä. Tervettä uteliaisuutta. Elina kurkkasi sen suuhun (kiitos!) hampaita katsellen ja pikkuisen Wilma otti pakkia mutta antoi katsoa. Kurkattiin sinne pariinkin kertaan ja ihan jees siis meni. Näitä harjoituksia vaan enemmän koska epävarma se oli tilanteesta. Treenattiin kaukkareita niin että Wilma oli kiinni tolpassa. Vähän meinasi räjähtää liitoksistaan alkuun mutta kun annoin hetken olla ja otin uudestaan niin hienosti meni! Pikkuisen ehkä hiippaili maahanmenossa mutta ihan toooosi vähän. Sivulletuloja otettiin myös kun jää herkästi liian taakse mistä ei tietenkään palkata. Saatiin kivoja onnistumisia niissäkin! Sitten se kehäjuoksu ja seisominen..toivon todella että se esiintyy tosipaikan tullen yhtä hyvin. Odotin taas koko ajan kohtaa että missä se alkaa temppuilla mutta sitä ei tullut. Meitin kakara..on se vaan höppänä! Innoissaan ihan joka asiasta, sykyilee ja kiituroi. Sitten taas kolikon kääntöpuolena se eilenkin meni käskettäessä mun jalkoihin nukkumaan eikä reagoinut vieressä leikkiviin koiriin.

Me Hiskin kanssa eilen anottiin kisalupaa tammikuulle Atelta :D ! Täytyy katsoa mitä mahtuu kalenteriin kun on se näyttelykin ja olisiko ollut rallyakin? Himottaisi ainakin Liedon startit kun on 2 x agi + hyppäri samalle päivälle. Hmmm..alkuvuosi on kyllä niin täynnä kisoja että sen kun valitsee vaan.

Hiski ja Wilma saavat mennä nyt ulos painimaan. Eilen katselin ikkunasta niin ne saattaa tunninkin ihan keposeen vääntää tuolla hangessa putkeen! Hyvää tekee lihaksille :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti