Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

26.12.2010

Koirajoulu :)

Ehdimme nauttimaan myös ihan oikeista joulujutuista. Söimme paljon hyvää ruokaa, vietimme aikaa yhdessä, katsoimme poikien riemua uusista leluista ja tekniikkavempeleistä, valvoimme myöhään, pelasimme, kävimme kyläilemässä (hiippikset kiittävät erityisesti iskää ja Tupua jotka syöttivät juustoa ja kinkkua ;) )...ulkoilimme..ja minä sain Atelta lahjaksi upean korun. Koru kantaa Aten nimeä ja se on niin kaunis. Kiitos rakas :).

..koska olemme henken ja vereen koiraihmisiä niin kaiken "normaalin" lisäksi vietimme todellista koirajoulua. Tai lähinnä Hiski vietti. Unna kävi meillä jouluaattona ja joulupäivänä treffailemassa Hiskiä.Kovien pakkasten takia homma hoidettiin sisätiloissa. Hiski oli oikea herrasmies ja hoiteli hommat niinkuin kuuluukin alkujännityksen ja ihmetyksen jälkeen. Nyt ei voida muuta kuin olla peukut pystyssä ja toivoa, että ultrassa näkyisi kuukauden päästä pieniä Hiskejä ja Unnia :D ! Katsotaan miten käypi! Oli ne kyllä kaunis pari.

23.12 meitin Wilmasta tuli nainen. Sillä alkoi elämänsä ensimmäiset juoksut ja ikäähän on nyt reilut 10 kk. Neiti ei itse kyllä huomaa lainkaan koko hommaa. Käytös ei ole ollenkaan muuttunut! Tietysti hyvä niin, Demin valeraskauksia, pitkiä juoksuja ja hormoonimyrskyjä muistellen. Hiski ei ole siitä kiinnostunut - vielä. Tai sitten se muistelee vaan Unnaa ;) - voi kunpa koirat oikeasti ajattelisivat niin. Parhaat päivät kun koittaa / kiinnostus herää niin ne joutuukin sitten erottamaan. Onneksi talossa on ovia ja pihalla tarha. Nismo the hormoonipeikko on kyllä huomannut Wilman juoksun...plaah. Helmi-maaliskuu tule pian niin saan varata kirppusille kastraatioajat.

Viikon puolivälissä pakkaset oli vielä sen verran inhimilliset että pystyi pitkiäkin lenkkejä tekemään. Nismo ja Nemo saivat lenkkiseurakseen Hannan ja Lotan. Lotta on x-rotuinen jättiläinen - Hiskiä suurempi! Kiltti kuin mikä. Hyväkäytöksinen, rauhallinen, todella kivan oloinen koiruus. Nismon ego koki kolauksen kun Lotan häntä pyyhkäisi sen lumihankeen nurin - muutoin lenkki meni oikein mallikkaasti :). Kati ja Pimu on myös jaksaneet tulla meijän kanssa ja Wilman kanssa ulkoilemaan. Hiskiä ei lenkkeilyllä nyt kiusattu - se nukkui pitkiä unia hirmuinen virne naamallaan :D . Hoffienergia purkautuu myös kivasti hankipainilla ja sitähän voi tehdä tuntikaupalla.

Wilmalla oli myös ensimmäinen joulu. Sen mielestä oli hauskaa avata paketteja ja se olikin pää roskalaatikossa taukoamatta koska rapina oli niin kivaa eikä sitä tiedä jos joku on unohtanut roskien keskelle jotain syötävää. Hoffit saivat lahjaksi herkkuja, vesikipon sekä aktivointilelun. Se on sellainen puinen seinä jossa on "korkkeja" joita pitää työntää, jonka jälkeen nami putoaa. Hiskin mielestä se oli sairaan iso loukkas - hänkö olisi niin idiotti ettei osaisi tuollaista ratkaista?! Se katseli seinää pitkin nenän vartta, lopuksi tökkäsi sitä ja poimi karkin. Wilma hösötti niin kovasti ettei hommasta meinannut tulla mitään ja sitten kun se tajusi niin kissat söivät sen pudottamat namit :D. Nismo ja Nemo saivat uuden vesikipon ja luiden lisäksi jokajouluisen extran - sheba purkit ;)..voi sitä iloa, Nemolla heilui häntä koko syömisen ajan. Kaikille maistuivat myös laatikot ja kinkku.

Niin se joulu siis meni. Hulinaa ja huisketta :). Oli ihanaa myös nukkua pitkään! Olin myös ollut ilmeisen kiltti koska lahjoja oli kamalasti...kiitos kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti