Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

22.2.2011

Hei me leikitään !

Näimme viikonloppuna miten Nasse innostui purutyynystä ihan toisiin maailmoihin, vai jopa kolmansiin? Siitä innostuneena tuumasimme että kyllähän Hiskinkin täytyy samanlainen "lelu" saada. Naureskelimme Aten kanssa myös sille, että mites tuolla agistarteissa? Kauhistuuko muut jos mun palkkalelu on tuollainen puolihiha/tyyny :D ? Hiski on kova repijä ja leikkijä muutenkin, syttyy leikkiin heti kun näkee lelun, tai hanskat, pipon, paidan....kaikki käy. Taistelee hyvin ja sisukkaasti. Ei siis ollut yllätys että se nappasi heti kiinni tähänkin leluun ja repi niin pirusti! Mä yllätyin vaan siitä, miten erilainen se oli tällä lelulla. Se todella kantoi saalista omasta mielestään kun irrotin tyynystä eikä pirulainen ekalla kerralla edes antanut sitä mulle vaan murisi?!

Tässä me taistellaan. Älkää välittäkö taustalla näkyvästä ruokahuoneesta, johon odotamme valmistajalta uusia tapetteja ja ikkunalistoja (kiitos kissat!) . Kuva : Ate


Wilma huusi kuin syötävä portin takana kun Hiskiä leikitettiin. Vaihdettiin ja Wilma nappasi ekalla kerralla ihan ok:sti tyynystä. Repi hyvin ja murinaakin tuli. Kantoi saalista ihan onnessaan häntä heiluen kun irrotin. Siltikään se ei ole aktiivinen leikkijä. Ei halua purra siihen tyynyyn mitenkään aktiivisesti, mutta sitten kun se siihen tarttuu niin repii hyvin. Painetta kestää silloin kun on kiinni lelussa mutta tarttumisvaiheessa ei yhtään. Aten kanssa ei meinannut leikkiä ollenkaan alkuun, mun kanssa oli helpompaa..hassua..ehkä se liittyy siihen paineistumiseen? Kyllä nekin sai sitten repimistäkin aikaan :). Leikitin illalla vielä sen lempparilla eli siilillä ja sitä tarjoaakin itse revittäväksi kun kysyy "missä on Wilman siili". Saalisvietistä ei kyllä voi kuitenkaan puhua tai innokkaasta leikkijästä. Treenii treenii ja paljon leikkimistä :). Tykkää kuitenkin ravistella ja roikkuu hanakasti lelussa heti kun sen saa tarttumaan siihen. Noutaakin lelua.

Pakkaset on vähän laskeneet! Jee! Suunta on oikea!!! Meijän keittiöstä on hetkittäin jäätynyt vesiputki..toistaiseksi sinne suunnattu puhallin on auttanut. Onneksi! Nismo ja Nemo ovat touhuneet pikkuisia rallyjuttuja ja eilen mua nauratti Nismo, jolla selkeästi syttyi lamppu ihan itekseen. Paikallaanmakuutin niitä ruokakuppien edessä..tuttu homma..ilman lupaa ei nousta. Nismo sitten jostain nappasi ärsykkeen ja ponkaisi ruokakupille. En sanonut mitään, koska se otti suun täyteen nappuloita, valui kuin hidastetusta elokuvasta takaisin maate ja yksi nappula törötti sen huulen välistä :D. Pikkuisen oli pokassa pitelemistä. Selkeästi jokin lamppu siellä päässä syttyi että ei vielä olisi saanut lähteä. Tänään Nismo ja Nemo pääsivät mun kanssa töihin. Lassikin on vielä tänään apuna yhdessä isossa markkinointimateriaalilähetyksessä. Hyvä homma koska valloillaan oleva pöpö on kaatanut Ellenin sängyn pohjalle kuumeeseen - parane pian!

Eilen jouduin tekemään tilaa koneelle kun meilejä oli yli 20.000..löysin sieltä muutaman vanhan kuvan, jotka olen lähettänyt Nemon kasvattajalle vuonna 2007 - 2008. Pienihän se on ollut aina, mutta vähäinen karvamäärä paljastaa näissä nuoren iän :)Pentuna erityisesti Nemo aina raahasi jotain pientä peittoa tai paitaa jonka alle peitteli itsensä.


..ja huumorimiehiähän se on ollut aina :D


Nemon tavaramerkki - toinen etutassu ylhäällä


Jos sulla on syötävää, me tehään ihan mitä vaan!


..vaikka Nismo on aikamoinen tosikko, kyllä se aika-ajoin innostuu pieneen hammaspainiin


Rakkaat pienet hiippikset. Ne ovat olleet mukana elämässäni niin monissa jutuissa. Nyt me ollaan vihdoin löydetty koti ja jääty paikalleen - rakkaaseen seuraan :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti