Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

7.6.2011

Nemo 5 v & möllitokoa

Viisi vuotta sitten maailmaan tupsahti pieni lehmäkuvioinen poika. Onko siitä tosiaan jo niin kauan?? Tämä poika oli joukon pikkuisin ja muistan kun kävin katsomassa sitä ensimmäisen kerran. Pieni koiranalku juoksi kamalaa vauhtia ympyrää pentuhuoneessa, törmäsi välillä tuolinjalkaan ja taas jatkoi hurjaa vauhtia. Se oli minun pikkiriikkinen Nemo. Sitä on helppo kuvailla ihan vaan hymyilemällä. Nemo tuo ympärilleen iloa ja energisyyttä jatkuvalla touhottamisella ja hassulla ilmeellään. Se on huumoria täynnä ja sen täytyy koko ajan kantaa lelua suussaan. Temppuja ja lenkkeilyä se rakastaa yli kaiken, unohtamatta agilitya, kaverikoirahommia ja ihan vaan sitä, että se saa olla perheensä kanssa joka on sille hirmuisen tärkeä. Voi Nemo miten rakas ja tärkeä oletkaan. Tänä aamuna synttäreitä juhlittiin kakun kera - tottakai! Pojat lauloivat laulunkin :)

PALJON ONNEA NEMO!

Toivottavasti saan nauttia elämästäni kanssasi vielä monia, monia ja monia vuosia!

----------------------------

Eilen me oltiin hiippuroiden kanssa möllitokossa. Hukkasin niiden laput joten yritän muistaaa pisteet ulkoota :). Tuomarina Elina Kukkasjärvi.

Nemo osallistui nakkiluokkaan joka oli helpoitettu ALO luokan versio ja siinä sai palkata. Maksimi pisteet oli 160 ja Nemo sai 96 pojoa.

Luoksepäästävyys 10 - ylläri!

Paikkamakuu (1 min, parin metrin matka) 8 - tuomari oli aika armelias, sillä Nemo meno kyllä hyvin maahan ja oli kuin nakutettu ja vielä kontaktissa, mutta sitten n. 10 sekuntia ennen ajan loppumista se ampaisi siitä minun luokse mitään varoittamatta ja ihan tohkeissaan :D !

Seuraaminen 8 - eihän se osaa seurata, mutta niin hauskaa meillä oli :D ! Nemo poikitti miten sattuu ja oli vähän kaukanakin. Kontaktin kyllä piti hyvin ja kulki niin kenossa että hyvä ettei kaatunut!

Liikkeestä maahanmeno 7 - käsiavulla mutta jäi hyvin ja nousi ekasta istumaan - jee!

Liikkeestä seisominen 0 - hih, me hinkutettiin sitä seisomista, eihän se jääny ja sitten mua jo nauratti kun Nemo tyypilliseen tapaansa antoi sitten jo oikeaa tassua, vasenta tassua, meni maahan, pyöri ympäri pari kertaa ja jäi istumaan :D !

Luoksetulo 8 - jäi hyvin, tuli hyvin, istui eteen ja sitten tarvitsi käsiavun sivulletuloon. Aika passeli suoritus ja huuli kurtussa istui paikallaan kun käännyin sitä katsomaan :D .

Hyppy 0 - lähti kuin nato-ohjus käskystä, kurvasi esteen jälkeen kuin agilityssä konsanaan takaisin mun luo ja jäi odottamaan että mihis esteelle sitten mennään.

Yleisvaikutelma 9 - Elinaa ja Tainaakin nauratti pikkuinen Nemo. Työskentely oli iloista ja yhteistyö hyvää vaikka ei kaikkea osatukaan.

Mä olin hirmu happy!

Sitten Nismo..myönnän, jännitin..ajattelin että millaisenkohan paniikin kehitän itelleni viikonlopuksi jos se nyt nousee paikallaanmakuusta??

Luoksepäästävyys 10 - upeesti nakotti paikallaan ja antoi koskea.

Paikallaanmakuu 10 ! - wuhuu, jee, waude!!!! Meni ekasta, pysyi hyvin, nousi ekasta. Oikein passeli suoritus! JES!

Seuraaminen kytkettynä 9,5 - hidas liikkeellelähtö ja siitä puolikas piste..odottelin että ottaa kontaktin koska jostain syystä pudotti sen kun sanoin valmis. Muuten hyvä ja taas oli sitä kuuluisaa tirehtöörimarssia

Seuraaminen vapaana 10 - ei mitään valittamista Nismossa, mulle Elina huomautti, että kannattaa käsien heilumiseen liikkeellelähdössä kiinnittää huomiota. Sama mistä Ate sanoo mulle aina. Hyvä huomio!

Liikkeestä maahanmeno 7 - tarkoituksella pysähdyin kohdalle ja annoin "down" käskyn. Meni heti ja pysyi, nousi toisella käskyllä. Piru vie...

Luoksetulo 8 - jäi hyvin, tuli nopeasti, mutta jäi seisomaan?! Sivu käskyn kuultuaan sanoi mulle vaan "hau" ja jouduin antaa tuplakäskyn.

Liikkeestä seisominen 6 - kolmoiskäsky ja hiiiiidas perusasento..

Estehyppy 7 tai 8 - annoin käsiavun hypylle ja mun suureksi ihmetykseksi se jäi kuin jäikin seisomaan sinne??? Ennakoi kuitenkin perusasennon ja kolautti esteeseen.

Yleisvaikutelma 9 - iloinen yhteistyö, hyvä kontakti, hyvä työvire..juuri niitä asioita, mitä toivon tuovani esille kun työskentelen koirieni kanssa.

SUPERkiitokset Elinalle ja Tainalle!

Nismon kokonaispojot 169 .

Tosi hyvään saumaan onnistuttiin - oli kivaa vaikka myöhäiseksi menikin!

Tänään agi peruttu koska helle on niin kova...käytiin hoffeja uittamassa ja Wilma yritti käyttää Hiskiä uimapatjana :D . Naurettiin ihan pikkusen Aten kanssa!

Töissä on ihan hullua nyt...KÄÄK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti