Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

19.6.2011

RTK2 & suunnitelmia :)

Me Aten kanssa perjantaina nollattiin ihan tosissaan kaikki kiire ja säätö pois kera hyvien ystävien, singstarin, hyvän ruoan ja rennon jutustelun sekä hihityksen :D ! KIITOS koko sydämestä kaikille mukana olleille, teidän kanssa oli niin ihanan helppoa ja mutkatonta, kaikki härdelli unohtui ja sai vaan olla. Spesiaalit toki illan emännälle! Taksi hurautti meitit kotio aamulla siinä puoli viiden aikaan..pikkuisen ahdisti kun Ate sanoi lauantai aamuna klo 11 että tunnin päästä alkaisi treenit että ylös hopi hopi..huoh..

Krapula kyllä unohtui nopeasti, sillä sateesta huolimatta meitä oli kasassa aivan loistava porukka! Hoffisteja sieltä täältä; vanhoja ja uusia tuttavuuksia. KIITOS kivasta treenipäivästä, otetaanhan taas uusiksi :).

Tänä aamuna me startattiin hiippuroiden kanssa kohti Janakkalaa ja rallytoko-kokeita. Yritin miettiä keliä ja puinkin sitten ihan liikaa päälle, noh se ei menoa kyllä haitannut. Nismo on ylittänyt kaikki minun odotukset ja osoitti jälleen taitonsa tehdä aivan upeaa työtä hienossa kontaktissa. Yhteistyömme riitti tavoitteeseen ja nappasimme koularin nimeltä RTK2 ja siirron VOIttajaluokkaan!!! JIPPII!

Ratapiirros oli laitettu seinään hyvissä ajoin ennen rataantutustumisen alkua ja mulla alkoi tuskan hiki virrata, kun hoksasin, että sinne oli mahdutettu kaikki ne vaikeat kyltit! Liikkeestä maahanmeno ja perusasennosta paikallaan täyskäännökset yms yms. Rataantutustumisen jälkeen oli kyllä aika tyyni olo ja siihen vaikutti myös se, että Nismo oli todella kivalla tuulella. Ehkä se alkaa olemaan jo pysyvää, mutta se ei yhtään rähjännyt kellekään kisapaikalla vaikka sillekin rähjättiin?! Kääntyi vaan pois - hienoa! Kävi kuitenkin vähän turhan lämpöisenä ennen kokeeseen menoa ja sainkin toruttua sitä ennen rataa vuotamisesta. Kerran "ei" ja murahdus riitti. Tuntui hyvältä kun yhteistyö pelitti hyvin sen jälkeen ja Nismo teki tosi hyvin hommia. Palkkautui loistavasti ja häntä heiluen oli täsmällinen kaikissa käskyissä. Odoteltiin perusasennossa jonkin aikaa ennen kokeeseen pääsyä ja huomasin sivusilmällä että se tosiaan oli kontaktissa.

Radalla oli pientä viilaamisen varaa siellä ja täällä, mutta onneksi ihan yksittäisiä ja ehkä mä oon turhan tarkka ja vertaan liikaa tokoon. Pisteitä tuli yhteensä siis 84 ja sillä irtosi kolmas sija. Kontakti putosi kaksi kertaa ihan sekunniksi maksimissaan, ei paha siis ollenkaan. Muutoin tuli sitä kuuluisaa tirehtöörimarssiaan. Otti häiriötä houkutusruudun ruoasta, mutta uskollisesti seurasi kuitenkin. Sitten mä tein taas vakion ja mokasin yhden kyltin niinkuin kaikissa kokeissa ja aina vielä eri kyltin :D . En tiedä mitä oikein sohlasin mutta sain Nismon mun oikealle puolelle ja siitä suoraan kikkailin takaisin vasemmalle ilman että uusin kylttiä eli siitä sitten -10 p. Kaikki mun alkuun kammoksuvat kyltit meni paremmin kuin hyvin ja mikä hienointa, Nismo oli koko radan haukkumatta ja erittäin täpäkkä. WAU!

En voisi olla tyytyväisempi pieneen Nismoon. Se on mahtava työpari, ystävä, harrastuskaveri, opettaja ja niin hirmuisen rakas. Me ollaan opittu ymmärtämään toisiamme ja sen kautta meillä on kivaa yhdessä. Olemme tiimi, olemme ME. Tuntui hyvältä painaa kasvot sen turkkiin ja kiittää hyvästä yhteistyöstä. Me todellakin tehtiin se!

..eikä saa unohtaa sitä, että onni ja ilo on aina parasta kun sen saa jakaa. KIITOS Atelle ja kiitos kaikille muillekin jotka ovat meitä tsempanneet ja auttaneet :).

Pieni lemmupoika Nemo oli myös mukana ja mun suureksi harmikseni arasteli alkuun koiria ja ihmisiä :(. Tämä siis viimekertaisesta huonosta kokemuksesta jäänyt kun koria tuli päälle. Nemo on koko ikänsä ollut reipas ja avoin pieni, mutta nyt sitä jännitti kamalasti että taas joku tulee niskaan. Ei kyllä haukkunut tms mutta häntä painui koipien väliin. Onneksi kyseessä ei ollut kuitenkaan mitään pysyvää ja kun vain olin ja en reagoinut asiaan, se pikkuhiljaa rentoutui ja pääsin palkitsemaan. Nami- ja temppupalkan lisäksi se pääsi puomille kipittämään ja ai että kun se olikin hauskaa!

Nyt on se hetki kun täytyy oikein pysähtyä ajattelemaan, että mitä tavotteita asetan itselleni ja Nismolle, Nemolle, Wilmalle sekä Hiskille. Sain jotain ajatuksia kasaankin Aten avustuksella ja ehkä ne aikataulut rakentuvat niiden ympärille tarkemmin kun aika menee etiäpäin. Pääpointtina kuitenkin se että kaikkien kanssa treenataan ja pidetään hauskaa erilaisten lajien parissa vaikka ei kokeisiin mentäiskään.Tässä loppuvuoden 2011 tavoitteet/ajatukset :

Nismo :
- rallytokosta kisatauko toistaiseksi ja treenit jatkukoon
- pääpointtina tokokokeet elokuussa
- bh-kokeen uusinta syksyllä syys-lokakuussa
- yritys päästä luonnetestiin (jo kolmeen yritetty)
- viralliset agilitykisat elokuussa (kovin, kovin epävarma ;) )
- eka näyttely lokakuussa

Nemo:
- rallytokoa ainakin möllikisojen muodossa
- kaverikoirailua 1-2 kertaa/kk
- temppuja ja agilitya aktivointimielessä
- yritys päästä luonnetestiin (jo kolmeen yritetty)
- eka näyttely lokakuussa

Hiski:
- agility kisatauko ainakin heinäkuun loppuun, treenejä kuumuuden mukaan
- tavoite nousta vielä vuonna 2011 kolmosiin :)

Wilma:
- ensimmäinen tavoite heinäkuun rotumestaruustokossa APUVA!
- rallytokoa treenien ja kokeiden muodossa
- jälkeä
- tottista, tottista ja tottista :)

Hiskillä on toki ihan omat tavoitteet Aten kanssa, mutta katsotaan mihin kaikkeen aika riittää. Niin kauan tehdään kun se on kaikkien osapuolien mielestä kivaa :).

Rakastan elämääni. Rakastan olla minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti