Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

24.11.2011

Hiski agitreeneissä

Pitkästä aikaa Hiskin kanssa ryhmätreeneissä maanantaina, Kukkasjärven Elinan opissa. Hiski ei meinannut karvoissaan pysyä kun näki hallin ja agilityesteet - tuijotti vaan radalle häntä hurjasti heiluen.

Tehtiin lähtövedätyksiä..kerran meni lankaan ja nousi, muuten pysyi tosi hyvin ja siitä palkkaa. Elinalta aiheellista noottia mun keppien ohjaukseen - vedätä vaan rohkeasti, kyllä se osaa ja tottahan se on. Mä turhaan tökin siellä käsineni. Aiheena valssit ja olipas haastavaa..minun valssi kääntyy usein turhan suppuun eikä ole tarpeeksi "leveälle" liikkuva kuten olisi pitänyt. Hieman tökkimistä alkuun mutta lähti sujumaan nopeasti. Hiskissä oli potkua kivasti ja se tuli hyvin ohjaukseen. Erityisen onnellinen olen A:n kontakteista..pysähtyi joka kerta vaikka otin etäisyyttä, nyt täytyisi matkaa vielä kasvattaa ja aavistus saada vauhtia lisää alasmenoon, parempaan suuntaan jo kuitenkin - jihuu! Keinulla ei ekalla kerralla ollut pysähtymisestä tietoakaan kun itse juoksin ohi vaan komeasti liiteli sieltä niin että pelkäsin jo että sattuu. Palautin ja aivan loistavia keinun alasmenoja sen jälkeen! Menee kovaa päähän ja jää hienosti käskystä takajalat laudalle ja etujalat maahan, näistä paljon palkkaa. Jes ja jihuu! Hyvät treenit ja kiitos Elinalle monesta tärkeästä huomiosta. Hiski oli ihana ja korvat oli auki.

Hui ja apua - rallytokon SM kisat on jo lauantaina - siis nyt lauantaina!!!! Joukkue starttaa aamulla matkaan klo 7.20. Nismon ensimmäinen VOIttajaluokan koe. Aika hurjaa..120 koirakkoa on ilmoittautunut. En tiedä yhtään mitä odottaa!

Wilma on toipunut sterkkauksesta aivan loistavasti. Se ei ole pätkääkään (edes nuuskimistasolla) kiinnostunut haavasta joten ei olla kauluriakaan pidetty. On se kyllä hassu kohmelo, me vähän epäiltiinkin ettei se mitään huomaa ja että ämpäripäinen Wilma on vaan riski meidän muulle laumalle :D .

Eilen oltiin taas isommalla porukalla lenkillä. Mulla oli Nismo ja Nemo jotka kauheasta sateesta ja tuulesta huolimatta karpaaseina paahtoivat eteenpäin koko parituntisen ajan :) ! Pimu ja Kati sekä Laku ja Tuija olivat myös mukana. Hienosti tuli kaikki keskenään juttuun.

Tämä viikko on ollut yhtä härdelliä..joskos tänään olisi illalla aikaa laittaa koti kuntoon?? Hiskin karvanlähtö on mukavaa aikaa..ja sitähän riittää vaikka oon sen kaksi kertaa harjannut kunnolla viimeisen viikon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti