Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

4.11.2011

Nismo seuran tokomestiksissä

Kyllä mä oon fiksu. Pelkäsin koko koetta ihan pirusti vaikka oma mies on tuomarina, paikka on tuttu ja ihmiset myös..hullua!

Tässä pisteet (jos muistan ne oikein) ja selvennykset :

Luoksepäästävyys 10
Ihme kyllä ei noussut Atea vastaan vaan istua nakotti paikallaan ja heilutteli häntää.

Paikallaolo 8,5
Tuplakäsky maahanmenoon ja siltikin meni hitaamman puoleisesti..?? Hassua. Pysyi kuitenkin hyvin, ei edes vilkuillut mihinkään, vinkunut tai mitään, ihan patsaana oli. OUJEE! Nousi ekalla ylös. Oli kiva mieli kun Nismo selkeästi pötkötteli siellä ihan rentona eikä jännittänyt mitään/ketään.

Seuraaminen kytkettynä 8,5
Ihan ok, vuosi jonkun verran ja siitä pisteitä pois.

Seuraaminen vapaana 6,5
Tämä jäi itselle hampaankoloon. Seuraaminen on meille vahva liike ja tämä oli ihan kauheaa..jätätti ja yritti tarjota selkeästi jääviä ja sitten nuuski maatakin pari kertaa..ihan kauhea!

Liikkeestä maahanmeno 7
Tähän olen tyytyväinen ottaen huomioon millasia hankaluuksia meillä on ollu jäävien kanssa. Tuplakäskyn tarvitsi maahanmenoon, nousi ekalla ja taisi sieltä pieni "wuf" myös päästä.

Liikkeestä seisominen 8,5
Hidastin vähän ja vilkaisin jäikö. Jäi hyvin ekasta käskystä ja istui vasta käskystä. Tämä oli tosi passeli suoritus meiltä!

Luoksetulo 7
Voi tylsyys...jäi kaaaaaaaauas ja meni hitaasti istumaan, tuplakäsky perusasentoon.

Hyppy 7,5
Käsimerkillä yli, mutta jäi tosi hyvin seisomaan ja törötti siinä ihan paikallaan. Istui ekasta käskystä. Hyvä Nismo!

Yleisvaikutelmaa en muisa, mutta haukkumisesta noottia..ja mun turhista käsimerkeistä ja varmisteluista. En mä varmaan koskaan pääse niistä eroon :D !

Kokonaispojot 157. HYVÄ NISMO!

Kiva sen kanssa on olla tuollaisessa tilanteessa ja voin jo luottaakin siihen tietyissä jutuissa.

..sunnuntai jännittää ihan kauheasti...

Wilma ja Hiski ovat liittyneet minun iltaiseen temppukouluun :D ! Se on yhdistelmä venyttelyä ja uusia hauskoja temppuja..Wilma on huomattavasti Hiskiä kankeampi vaikka innokkaasti yrittääkin parhaansa. Hiski taasen kuumuu helposti niin että tarraa mua pakaraan. Pirulainen.

Eilen pitkä päivä töissä. Onneksi Ate rakas hoisi meitin lauman kotosalla. Taisin saada eilen myös nuhanpoikasen..toivottavasti menee ohi.

Tänään TOTO juoksuun pinkomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti