Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

21.11.2011

Tokokoe Janakkala

Eilen Nismon kanssa tokokokeessa, tuomarina Harri Laisi. Lyhyesti : saimme sen mitä lähdimme hakemaan (eli kokemuksen) mutta emme sitä mihin olisimme pystyneet ;)

Kolmostulos, 136 p. Aluksi täytyy sanoa että koe oli kyllä hienosti järjestetty ja paikka oli kiva!

Tässä pisteet :

Luoksepäästävyys 10

Istua nakotti nätisti paikallaan kun Laisi kumartui rapsuttelemaan.

Paikallaolo 7

Makasi tosi rauhallisesti ja varmannäköisesti, mutta tuplakäsky sekä maahanmenoon että perusasentoon. Jos olisi ollut taas maltillisempi, olisi mennyt varmaan ensimmäisellä.

Seuraaminen kytkettynä 5,5

Tämä oli ihan hirveää. Nismo ei ollut yhtään hanskassa ja näytti siltä että on lenkillä...ihan ihan kauhea.

Seuraaminen vapaana 5,5

Vieläkin ihan kamalaa. Edes joku haju oli seuraamisesta edes osan matkaa, mutta ei lähelläkään meidän tasoinen suoritus!

Nämä seuraamiset jäi vaivaamaan..treeneissä vahvin liike ja tosi upeaa silloin kun se toimii, mutta nyt ne meni ihan pieleen :(

Liikkeestä maahanmeno 7

Varmistelua että menikö ja tuplakäsky perusasentoon. Olen silti tähän ihan supertyytyväinen!!! Tämä on ollut meidän kompastuskivi monessa lajissa ja nyt se onnistui!

Luoksetulo 7

Jäi hyvin, lähti hyvin ja tuli mun oikealle puolelle seisomaan?! Mitä helvettiä? Päätin että opettelemme luoksetulon suoraan sivulle, mielummin vasemmalle sivulle ;)

Liikkeestä seisominen 7

Ei meinannut lähteä liikkeelle, mutta kun lähti, tuli täpsäkkänä ja käskyn saatuaan jäi hyvin seisomaan. Liikkui vähän paikaltaan kun palasin takaisin.

Estehyppy 7

Annoin käsimerkin koska näytti siltä että ei olisi mennyt. Jäi hyvin seisomaan ja ekasta käskystä perusasentoon.

Yleisvaikutelma 8

Seuraamisten haukkumisesta miinusta ja pientä virnistelyä koiran jääräpäisyydestä ;). Miten niin?? Nismoko jääräpää :D ??

Seuraamisia lukuunottamatta olen tosi tyytyväinen Nismoon! Tammikuussa nenät kohti seuraavia kokeita :) !

Kiitos Katille seurasta ja avusta taas!

--------------------------------------------

Nemo on aiheuttanut minulle murhetta ja pelkoa :( .. menemme Aistiin tutkimuksiin parin vkon päästä. Sormet ristissä toivon, että se ei ole sitä mitä pelkään. Pelkkä ajatuskin tai asiasta puhuminen alkaa itkettää.

--------------------------------------------

Lauantaina oli pikkujoulut ja uusi hallituskin tuli valittua. Minä pääsin kaikista hommista eroon kun niin halusin ja keskityn olennaiseen eli omiin koiriin ja siinä sivussa sitten koulutan vähän ja avustan tapahtumissa :) . Onnea uudelle hallitukselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti