Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

17.11.2011

Nismo treenaa, Nemo hengaa

Maanantaina agilitytreeneissä aloitin lyömään tiskiin Nismon ja mun ongelmia joihin haluan keskittyä ja taas tuo pieni raidakas ystävä jaksoi ihmetyttää minua..Kerroin että haluan tehostaa putkiin irtoamista, erityisesti takaaleikkauksissa..noh, tehostettiin juu mutta itse ongelma oli kadonnut. Kerroin myös että takaakierroissa jää helposti käteen huutamaan eikä lähde..no sekin ongelma oli kadonnut ja sain sen jopa kahdesta metristä takaakiertoon, kauniisti siivekettä "nuollen". Perustelin myös poispäinkäännöstä että ei olla tehty niin täytyy helpottaa..joopajoo, se meni tosta noin vain kauniilla käännöksellä. Keinuongelmastakin kerroin että on alkanut arastella vaikka olen edennyt rauhallisesti..paskat, sinne meni ja kovaa. Ei voi kuin todeta että mitä he**ettiä?! Ja tietysti olla supertyytyväinen, hyvät treenit ja Nismossa oli potkua :) ! Go kirppu!

Eilen meidän tuleva rallytoko -joukkue kasaantui hallille harjoittelemaan. Olen Nismoon supertyytyväinen - ahdas tila, paljon koiria samaan aikaan ja sillä oli vain ja ainoastaan 110 % keskittyminen minuun, ei tarvinnut yhtään varoa ketään/mitään. Vanhasta kiukkupussista alkaa kiukku katoamaan, jes. Nemo nyt oli taas oma hölmö itsensä ja häntä pystyssä tepasteli ilman ongelman häivääkään siellä kaikkien keskellä ja uhkarohkeasti menee pummimaan toisilta ohjaajilta jos mun silmä välttää. Me myös Nemon kanssa temppuiltiin..erityisesti takajaloilla seisominen miellytti Nemoa ja se jäpitti kieli hampaiden välissä hassun näköisenä. Hampaista puheenollen, onneksi pian on kastraatio + hammaskivenpoisto - Nemon legot on kamalan näköiset. Nismo keskittyi rallyn osalta voittajaluokan puolenvaihtoihin ja haasteellisiin täyskäännöksiin jossa koira ja ohjaaja kääntyy molemmat toisitaan poispäin ja päinvastoin. Nismon ylivuotamisen kun sai kuriin niin meni oikein kivasti. Tokoilin myös ja liikkeestä maahanmeno sujui hyvin, seuraamiset supereita, perusasennot nopeita mutta liikkeestä seisominen..mikä se on?! Oliko se tää istuminen?! Tehostin irtokäskyä ja kokeilen tänään onko aivoissa hautunut mieliin mitä se oikein meinasi. Tokohypylle lähti hyvin mutta ei todella jäänyt seisomaan esteen taakse vaan jokaikiseen muuhun asentoon..voi tuska. Paikallaolossa pysyi hyvin kaiken sen härdellin ja häiriön keskellä :)

Kiitos taasen treeneistä - katotaan miten meitin joukkueen käy ensi viikon lauantaina! Pari kertaa vielä tarkoitus kokoontua ennen sitä.

Wilman sterkkaus tänään - toivottavasti kaikki menee hyvin :) . Aten kanssa huokailtiin jo valmiiksi WilmaTheÄmpäripäätä joka ei varmasti välitä/huomaa vaikka kolistelee pitkin seiniä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti