Rakastunut, hurahtanut koiriin, ystäviä, kilpailuja, treenejä....

Ankka, oikelta nimeltään Hanna, -85 syntynyt koiraihminen. Mieheni Aten kanssa olemme mukana kaikenlaisessa koiratoiminnassa. Koulutamme, harrastamme, kilpailemme, opettelemme sekä puuhaamme yhdessä ja erikseen mm. tokossa, agilityssa, rallytokossa ja pk-jäljellä. Koirien kanssa liikkuminen on minulle tärkeää ja kulutamme lenkkipolkuja kävellen, juosten, vetopeleillä ja pyöräillen.

Sekalaisessa koiralaumassamme asustaa kaksi pk chihuahuaa Nismo ja Nemo, kolme hoffia ; Hiski, Iita ja Elmo Hiiriä jahtaa kolmen kissan kopla : Jästi+Joda+Joe.

Muistoissamme aina ja ikuisesti musta urpomme Wilma, hoffi joka meni luuston ja rakenteen takia vihreimmille nurmille aivan liian aikaisin.

20.3.2012

Hispula liitelee

Eilen agitreeneissä - toka vika kerta sisätreenejä! Niin se aika on taas kulunut :) . Koulutin ensin ja oli taas kiva huomata miten paljon kaikki ovat talven aikana kehittyneet, waude!

Toin itse radan, oli tällä kertaa siis ratatreenien vuoro - 13 estettä ja ainakin mulle haasteita riitti suunnittelussa. Takaakiertoja paljon, putki kontaktin alla yms kivaa tekemistä ja pähkimistä. Hiski oli vähän possutuulella, mutta eteni kivasti ja oli sairaan taitava! Kontaktit otti, mutta se oikea loppuasento puomilla kestää ja kestää..A:lla huomattavasti parempi ja nopeampi. Otettiin kontakteille paljon toistoja pelkällä pyöräytyksellä ja täysjuoksulla myös. Mielestäni uskalsin ohjata kohtuu rohkeasti ja liikkua sujuvasti eteenpäin. Hiski tuli erinomaisesti ohjauksiin ja saatiin lopulta vauhti"suoralta" takaakierto SYLKKÄRILLÄ onnistumaan tosi hienosti! Sylkkärit ja poispäinkäännökset on meille usein kompastuskiviä kun ei käänny vaan ajaa päin suoraan, ei vaan tule ohjaukseen - sitten mun hieno ratkaisuhan on ollut olla treenaamatta niitä ollenkaan - sillähän se korjaantuu, eikö?? Eilen kuitenkin onnistui oikein hyvin! Ja hei, se meni putkeen eikä kontaktiesteelle! Jipii! Ja saksalainen oli niin nätti..Hyvät treenit :) !

En ole ilmoittanut Hiskiä nyt mihinkään kisoihin, paria olen miettinyt mutta katsotaan koska mennään - ehkä nopeasti, ehkä myöhemmin :).

Iita pentunen on kyllä niin kiva! Kova taistelija ja ruokahalu on hyvä, nenääkin käyttää taitavasti :) . Nismon ja Nemon kanssa se on juoksennellut pihalla ja oppinut pitämään turvaväliä Nismoon - se kun ei kauheasti osaa arvostaa hännässä roikkuvaa pentua. Viisas kakara - kerta ärähdys Nismolta ja se ottaa etäisyyttä sopivasti. Wilman kanssa se myllä ihan hulluna ja kaikkien yllätykseksi Wilma söhelö on erittäin kiltti ja rauhallinen liikkeissään kun pentu on jaloissa :). Hiski yrittää edelleen esittää ettei ole nähnytkään koko pentua, samoin Nemo. Ovat molemmat ihan onnellisia jos pentu pysyy poissa :).

Kaksi kertaa on käynyt sisälle pissavahinko, muuten tekee ulos. Ei kerätty mattoja pois eikä papereitakaan laitettu. Viime yönä se nukkui ihan hiirenhiljaa makkarissa (tai ainakaan mä en kuullut mitään :) ) , mutta aamusta se heräsi vähän turhan aikaisin Wilman koohkotukseen ennen kellonsoittoa, ihmekös tuo. Lelut ja niiden kantaminen, niistä taistelu yms on Iitan mielestä ihan superia! Ate sille eilen opetti jo sivulletuloa ja maahanmenoa - istumisen se hoksasi jo ekana päivänä ja tarjoaa sitä jo itsekseen. Hyvin myös pysyy lähettyvillä ulkona ja tulee kun sitä kutsuu. Kissat ei vielä täysin ole toipuneet järkytyksestä, mutta eiköhän se siitä. Kaikinpuolin oikein ihana kakara :).

Olen niin ylpeä pikkuisista hiipuista, miten hienosti ne ovat pentua kohtaan käyttäytyneet :) ! Hyvä Nismo & Nemo!

Töissä alkaa olemaan aikamoista härdelliä..ja ensi viikolla pitäisi lähteä työmatkalle Rukalle, ihan jees joo, mutta mielummin jäisin rakkaiden kanssa kotiin :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti